Gossip

Anastacia, mulţumită de ea de când face injecţii cu botox

de admin

Cântăreaţa a recunoscut că a apelat la retuşurile realizate prin injecţii cu botox încă din 2003 deoarece nu era deloc mulţumită de felul în care arăta. Într-un interviu acordat unei reviste americane, ea a spus chiar că o “sperie” liniile ei.

Anastacia (41) e recunoscut că în ultimii şapte ani a mers în mod susţinut la doctor pentru a-şi injecta botox în frunte deoarece urăşte felul în care arată pielea ei. “Fără acest tratament mă sperii de mine când mă uit în oglindă. Semăn mult cu mama pe această parte, avem aceleaşi frunţi şi înainte să apelez la injecţiile cu botox eram două încruntate”, s-a confesat cântăreaţa. “Astfel, chiar dacă am declarat că nu sunt de acord cu retuşurile chirurgicale, prefer să merg la doctor în mod regulat pentru acest tip de tratament, decât să mă sperii de mine când mă privesc în oglindă”, a mai spus ea.

După trei ani de mariaj cu Wayne Newton, care i-a fost alături în lupta împotriva cancerului, cântăreaţa a intentat divorţ anul acesta, în aprilie. “După toate problemele prin care am trecut am învăţat să mă iubesc, chiar dacă mi-a luat foarte mult să ajung la acest stadiu. Aş fi putut să-mi fac mai multe retuşuri chirurgicale, dar mi-am dat seama că pot trăi şi fără ele. Doar cei care au o imagine de sine foarte proastă apelează în mod constant la ele şi mi-am dat seama că eu nu intru în acest tipar. Nu vreau să ajung dependentă de operaţiile chirurgicale”, a încheiat cântăreaţa.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Michelle Obama, la 50 de ani

Prima Doamnă a Americii îşi aniversează astăzi ziua de naştere. În cinstea ei, Barack Obama organizează o petrecere sâmbătă, dar detaliile vor rămâne secrete până mâine, pentru a nu strica surprizele puse la cale de organizatori.

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

News

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

După ce, în 2004, a reuşit să învingă cancerul la sân apărut înainte cu un an, acum cântăreaţa a primit cumplita veste că boala a revenit. Cu toate acestea, ea nu cedează şi speră să se facă bine.

Câţi ani are mama lui Stallone?

Gossip

Câţi ani are mama lui Stallone?

Judecând după figură, ai spune că ai în faţa ta o persoană de cel mult 60 de ani. Dar stimabila doamnă Jackie Stallone a reuşit, cu ajutorul bisturiului, să oprească timpul în loc. Vezi cu câţi ani!

Gossip

Nicole Kidman a apelat din nou la Botox

Din fotografiile realizate pe covorul roşu la Country Music Awards din Las Vegas, reiese faptul că actriţa australiană şi-a făcut noi ajustări estetice, după ce, nu cu mult timp în urmă, declara că nu va mai apela la acest tratament.

News

Nicole Kidman recunoaşte că şi-a făcut injecţii cu Botox

După ce ani la rândul a negat că ar fi folosit botox pentru a-şi masca ridurile, actriţa australiană a recunoscut într-un interviu pentru o revistă germană că a apelat la tratamentele antirid injectabile.

Gossip

Anastacia visează la Johnny Depp

Cântăreaţa a recunoscut că bărbatul visurilor ei este întruchipat de simpaticul actor din franciza “Piraţii din Caraibe”. O declaraţie destul de şocantă, spun prietenii Anastaciei (41)