News

Anastacia a suferit o dublă mastectomie

de admin

Cântăreaţa de 45 de ani anunţa în ianuarie că, din păcate, cancerul la sân a revenit şi şi-a anulat toate activităţile artistice de peste an. Din fericire, ea a învins din nou boala, în urma unei operaţii radicale de dublă mastectomie, în urma căreia se recuperează.

„Am fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară în viaţa mea, anul acesta, iar acum sunt în stadiul final de recuperare după ce am făcut o mastectomie dublă... a fost o călătorie intensă, dar mă simt minunat şi pregătită de un nou capitol“, a anunţat curajoasa Anastacia.

Momentan, artista s-a implicat în ajutorarea pacienţilor bolnavi de cancer, ca parte a Lunii Awarness-ului privind Cancerul Mamar.

Foto: Wenn

Comentarii

Articole asemănătoare

News

De ce şi-a anulat Céline  Dion toate concertele?

Celebra artistă de 46 de ani a fost nevoită, recent, să amâne activităţile rezidenţei sale în Las Vegas, dar şi turneul în Asia şi mai toate concertele programate, pe termen nedefinit, date fiind situaţia agravată de sănătate a familiei sale.

News

Eleganţă pe covorul roşu la balul Snowflake UNICEF

Ieri, UNICEF a găzduit Balul Snowflake, un eveniment cu ţinută black-tie obligatorie, în New York, unde au participat şi vedetele lumii mondene. Scopul a fost de-a sărbători aprinderea luminiţelor în formă de fulgi şi de a lăuda acţiunile filantropice întreprinse pentru a salva vieţile copiilor.

FOTO Ghiceşte cui îi place curcubeul!

News

FOTO Ghiceşte cui îi place curcubeul!

Săptămâna aceasta, artista de 26 de ani s-a gândit să mai epateze cu ceva extravagant în ceea ce priveşte lookul ei. De data aceasta, s-a orientat spre o tunsoare nouă, plină de culoare. Sau de culori, mai bine zis. Uşor de recunoscut?

News

Nelson Mandela a ieşit din spital

Fostul preşedinte al Africii de Sud se simte mai bine după ce a fost spitalizat timp de trei luni pentru tratamentul unei afecţiuni pulmonare.

News

Vince Vaughn, tată pentru a doua oară!

Actorul este în culmea fericirii, acum că soţia sa, Kyla Weber, i-a adus pe lume al doilea copil, un băieţel pe nume Vernon Lindsay Vaughn.

News

Dustin Hoffman a fost operat de cancer

Din fericire pentru actorul câştigător de Oscar, această boală gravă nu l-a acaparat prea mult, cancerul fiind „depistat din timp“ şi „eliminat chirurgical“, recent, după cum a declarat purtătorul său de cuvânt.

FOTO Kate Moss, mai sexy ca oricând

News

FOTO Kate Moss, mai sexy ca oricând

Au trecut 17 ani de când modelul n-a mai pozat pentru o revistă dedicată bărbaţilor. Acum însă, o admirăm din nou pe coperta unei astfel de publicaţii, dar mai provocatoare şi mai strălucitoare ca oricând.

News

Ce vedetă are diamante pe dinţi?

Cine a spus că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, adevăr a grăit! Doar că varianta clasică ar fi fost pe un inel, pe deget… însă există o vedetă care luptă contra curentului.