Gossip

Anastacia visează la Johnny Depp

de admin

Cântăreaţa a recunoscut că bărbatul visurilor ei este întruchipat de simpaticul actor din franciza “Piraţii din Caraibe”. O declaraţie destul de şocantă, spun prietenii Anastaciei (41), care, zilele acestea, a mărturisit că are o relaţie mai mult decât apropiată cu James Blunt (36), colegul ei de breaslă, pe care l-a cunoscut într-o cursă aeriană de 12 ore. Cântăreaţa are o viaţă sentimentală mai mult decât agitată. Ea a intentat divorţ soţului ei, Wayne Newton, în aprilie, şi deşi spune că de atunci a fost singură, mai mulţi aproiaţi de-ai ei au declarat că ar fi implicată într-o relaţie sentimentală cu melancolicul James Blunt. Anastacia a confirmat că sunt preteni buni, “poate chiar mai mult”. Dar chiar dacă este adevărat, James trebuie să ştie că nu pe el îl visează cântăreaţa noaptea. “Niciodată nu l-aş refuza pe Johnny Depp dacă m-ar invita în oraş. E hot rău!”

Foto: NorthFoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Johnny Depp se însoară cu Amber Heard. Vezi aici când au stabilit nunta!

Apele sunt tare tulburi în preajma cuplului Johnny Depp - Amber Heard! Una caldă – alta rece, s-ar putea spune după ce toată lumea a aflat că actorul ar fi anulat logodna cu cea cu care avea o relaţie de doi ani.

Ce cuplu celebru şi iubit nu va mai ajunge la altar?

Gossip

Ce cuplu celebru şi iubit nu va mai ajunge la altar?

Potrivit unor surse multiple, apariţia actorului de 51 de ani pe scena prestigioasei gale Hollywood Film Awards, pe 14 noiembrie, în stare de ebrietate, ţinând un discurs bizar şi incoerent în faţa oamenilor de pretutindeni, a făcut-o de ruşine pe frumoasa lui logodnică. Aceastra se gândeşte serios şi să renunţe la viitoarea lor nuntă.

Gossip

Johnny Depp s-a împăcat cu Amber Heard

După ce s-au despărţit la începutul anului, se pare că parfumul de primăvară – şi o serie de gesturi romantice din partea lui – i-au readus împreună pe actorul de 49 de ani şi pe Amber, cei doi fiind văzuţi

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

News

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

După ce, în 2004, a reuşit să învingă cancerul la sân apărut înainte cu un an, acum cântăreaţa a primit cumplita veste că boala a revenit. Cu toate acestea, ea nu cedează şi speră să se facă bine.

Gossip

Johnny Depp, părăsit de iubită

A renunţat la idila de 14 ani cu mama copiilor lui, pentru a trăi fericit împreună cu Amber Heard. Însă degeaba a încercat starul să-şi găsească împlinirea alături de frumoasa de 26 de ani, pentru că juna i-a dat acestuia papucii.

Gossip

Johnny Depp vrea s-o recucerească pe Vanessa Paradis

Tot mai multe voci susţin că există şanse ca cele două vedete să redevină un cuplu, din moment ce actorul face eforturi susţinute în acest sens.