News

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

de admin

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd

“Grey’s Anatomy” este unul din cele mai de succes seriale dramă care încă rulează, pregătindu-şi deja cel de-al 11-lea sezon. Prin urmare, orice plecare a unui personaj popular frânge inimi. Deşi ne-am obişnuit cu multe dintre personaje să vină şi să plece de-a lungul anilor, confirmarea plecării bruşte a doctorului Derek Sheperd aka McDreamy din Spitalul Seattle Grace lasă urme adânci în inimile fanilor.

De mult timp, Patrick Dempsey a declarat că vrea să renunţe la serial, dar nimeni nu se aştepta ca personajul său să fie scos decât odată cu finalul serialului în sine. Iată, însă, că s-a întâmplat. Cine şi-ar imagina “Anatomia lui Grey” fără Derek Sheperd? Şi, mai ales, cine şi-ar imagina-o şi pe Meredith Grey fără McDreamy al ei?

În ultimele episoade, Meredith încearcă să-l îndepărteze pe Derek, relaţia lor nefiind pe calea cea bună, în timp ce el doreşte să părăsească spitalul în care lucrează pentru Washington D.C. Dar nu dăm mai multe detalii despre intrigile personajelor.

Staff-ul proiectului ABC a confirmat “Anatomia lui Grey” fără Derek Sheperd

“Este foarte probabil să nu-l mai vedem pe Derek o vreme. Va fi un moment în care-l veţi revedea, da, dar cel mai sigur nu-l veţi mai vedea un timp”, a spus Shonda Rhimes, creatoarea serialului “Grey’s Anatomy” care, conform surselor Star Radar, l-ar fi concediat pe Patrick Dempsey pe motiv că nu-l mai interesa rolul său şi venea târziu la filmări. Nu ştim ce să spunem, totuşi criza căsniciei sale este şi ea reală şi poate că pasul acesta, plecarea actorului de 49 de ani din serialul care l-a consacrat, cât şi faptul că îşi vinde casa din Malibu sugerează că în viaţa personală, Patrick are probleme.

Tot Shonda Rhimes declara că nu va părăsi definitiv serialul, ci se va întoarce din Washington la un moment dat. Dar şi Patrick a confirmat că părăseşte show-ul definitiv, deşi nu va fi primul care va fi făcut asta. La fel au făcut şi Katherine Heigl, T.R. Knight, Isaiah Washington şi Sandra Oh – personaje atât de populare!

“Vreau să mulţumesc tuturor fanilor, au fost 11 ani incredibili, vă iubesc”, a scris el pe Twitter.

“Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd i-a afectat cel mai mult pe fanii serialului de succes, care au reacţionat chiar violent la vestea plecării acestuia, după 10 sezoane. Interesant este că actorul are un contract până în sezonul 12 inclusiv, lucru care întăreşte ideea că sunt probleme în viaţa reală a lui McDreamy.

Din cauza reacţiilor dure ale fanilor referitoare la “Anatomia lui Grey” fără Derek Shepherd, care au ameninţat că nu se vor mai uita niciodată la serial din cauză că McDreamy, personajul lor preferat, moare, şi actriţa care o joacă pe Meredith Grey, Ellen Pompeo, a ţinut să comenteze pe Twitter recent pentru a-i împăca:

“Mereu am spus că ceea ce mă face să continui sunt fanii. Faptul că putem să vă sensibilizăm şi să vă inspirăm. Sunt atâţia oameni în lume care au suferit o pierdere imensă sau o tragedie. Soţi şi soţii de soldaţi, victime ale violenţei, părinţi care şi-au pierdut copiii. Oameni care se trezesc în fiecare zi să facă ceea ce pare imposibil. Aşadar, pentru oamenii aceştia şi de dragul împăcărilor, sunt onorată şi nerăbdătoare să spun povestea lui Meredith care merge mai departe, în faţa imposibilului. Sper că mă veţi susţine în călătorie”.

Starul de 49 de ani a explicat mai pe larg, în Entertainment Weekly moartea personajului Derek Sheperd: “Cumva aşa a evoluat. S-a întâmplat. Faptul că am fost scos din serial a fost ceva puţin surprinzător, dar a venit natural. Îmi convine cum a decurs scenariul”.

Cine mai înţelege, aşadar, ce se întâmplă cu serialul: e “Anatomia lui Grey” fără Derek Sheperd definitiv? În orice caz, plecarea actorului a salvat 10 milioane de dolari în contul creatorilor serialului…

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările