News

Anca Badiu şi-a întâlnit jumătatea

După o perioadă grea, în care s-a confruntat probleme de sănătate care au dezechilibrat-o ca greutate şi au adus-o în pragul depresiei, fosta membră a trupei Class zâmbeşte fericită, având alături şi o persoană foarte dragă.

Anca Badiu s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate. În urma unui tratament nefericit, artista a acumulat câteva kilograme în plus, iar de atunci a dispărut din vizorul presei.

Cu multă voinţă şi sacrificii, Anca Badiu a reuşit să revină la formele care au consacrat-o. Cu câteva kilograme în minus, un proiect muzical şi, mai nou, un iubit... misterios.

„Am o relaţie de un an de zile. Aş minţi dacă aş spune că este o relaţie perfectă. El este capricorn, eu taur, mai avem unele certuri. Şi este şi o relaţie la distanţă, face totul puţin mai dificil“, a mărturisit Anca Badiu, în exclusivitate pentru spynews.ro.

„Recunosc cu mâna pe inimă că este iubirea vieţii mele. Ştii genul ăla de iubire mare pe care o întâlneşti odată în viaţă? Eu cred că am întâlnit-o acum. Sper totuşi să ne rezolvăm micile probleme pe care le avem şi să fie totul bine, aşa cum a fost şi până acum ceva timp“, a adăugat Anca.

Foto: pagina personală

Modifică Setările