Muzica

Anca Badiu revine pe scenă

Anca Badiu revine pe scenă

Dupa 3 ani de absenţă de pe piaţa muzicală, cauzată de multiple probleme de sănătate, fosta membră a formaţiei Class îşi pregăteşte revenirea, chiar de Revelion. Vezi cum arată acum şi unde va susţine primele spectacole.

Anca Badiu s-a văzut nevoită să renunţe la turnee şi la apariţiile publice, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Atacurile de panică de care suferea, dublate de depresie şi de acumularea multor kilograme, într-un timp scurt, au ţinut-o departe de scenă.

De mai bine de jumatate de an, Anca a renunţat la tratamentul cu antidepresive, a slăbit 18 kilograme şi şi-a schimbat stilul de viaţă.

„Mă simt bine, sunt din ce în ce mai bine. Nu am scăpat definitiv de atacurile de panică, dar încerc să nu le mai bag în seamă. Am mai făcut câteva atacuri, aşa din senin, încep să cred că nu mă pot vindeca de asta. Ceea ce contează este faptul că sunt bine. Fac sport, am ţinut diete, acum mănânc echilibrat, aştept Sărbătorile cu nerăbdare“, a spus ea pentru pentru WOWbiz.ro.

„De Crăciun voi sta cu familia, iar de Revelion voi urca pe scenă, abia aştept. După 3 ani urc pe scenă. Voi avea câteva spectacole pe Valea Prahovei“, a anunţat ea.

Mai mult, Anca are de gând să se relanseze în muzică. „În ianuarie îmi fac trupă de instrumentişti. O să merg la concerte cu trupa de băieţi, dar toate la timpul lor“, a mai spus ea pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Muzica

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Părea că, de când a devenit mamă, solista va sta departe de scenă, preferând să se dedice vieţii de familie. Nimic mai neadevărat, iar relansarea ei este cu adevărat spectaculoasă.

Muzica

VIDEO Miley Cyrus şochează din nou

Deşi fanii ei cu greu mai pot fi luaţi prin surprindere, tânăra cântăreaţă s-a gândit să le ofere un videoclip şi mai incendiar, intitulat sugestiv “Adore You”, menit să-i aducă cât mai multe vizualizări pe Youtube.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Muzica

Adi Sînă, star la Bollywood

Nu s-a apucat de actorie, dar i s-a propus să compună muzica pentru coloana sonoră a unui film indian. Aşa că acum pune “akcent” pe cinematografie.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Muzica

FOTO & VIDEO Heaven revine cu un nou clip

Este vară, soare, vacanţă, aşa că Heaven dă startul celei mai tari petreceri, al cărei invitat special este Glance, şi lansează cel mai nou material video, „Good Times“.

Psy ia din nou cu asalt piaţa muzicală

Muzica

Psy ia din nou cu asalt piaţa muzicală

După ce-a rupt gura târgului cu hitul “Gangnam Style”, care a făcut ocolul Pământului, aducându-i câştiguri fabuloase, sudcoreeanul speră să aibă acelaşi succes cu noul lui single.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România