Muzica

Anca Badiu revine pe scenă

Anca Badiu revine pe scenă

Dupa 3 ani de absenţă de pe piaţa muzicală, cauzată de multiple probleme de sănătate, fosta membră a formaţiei Class îşi pregăteşte revenirea, chiar de Revelion. Vezi cum arată acum şi unde va susţine primele spectacole.

Anca Badiu s-a văzut nevoită să renunţe la turnee şi la apariţiile publice, după ce s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Atacurile de panică de care suferea, dublate de depresie şi de acumularea multor kilograme, într-un timp scurt, au ţinut-o departe de scenă.

De mai bine de jumatate de an, Anca a renunţat la tratamentul cu antidepresive, a slăbit 18 kilograme şi şi-a schimbat stilul de viaţă.

„Mă simt bine, sunt din ce în ce mai bine. Nu am scăpat definitiv de atacurile de panică, dar încerc să nu le mai bag în seamă. Am mai făcut câteva atacuri, aşa din senin, încep să cred că nu mă pot vindeca de asta. Ceea ce contează este faptul că sunt bine. Fac sport, am ţinut diete, acum mănânc echilibrat, aştept Sărbătorile cu nerăbdare“, a spus ea pentru pentru WOWbiz.ro.

„De Crăciun voi sta cu familia, iar de Revelion voi urca pe scenă, abia aştept. După 3 ani urc pe scenă. Voi avea câteva spectacole pe Valea Prahovei“, a anunţat ea.

Mai mult, Anca are de gând să se relanseze în muzică. „În ianuarie îmi fac trupă de instrumentişti. O să merg la concerte cu trupa de băieţi, dar toate la timpul lor“, a mai spus ea pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările