Vedete

Anca Badiu: "Şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine"

Anca Badiu: "Şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine"

S-a retras din showbiz după ce şi-a pierdut fratele, a fost încercată de depresie, dar acum se luptă să revină pe linia de plutire.

“M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viaţa mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit şi asta a declanşat o suită de stări, cum ar fi anxietatea şi depresia severă. Apoi au urmat tratamentul, kilogramele în plus, izolarea. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc”, a mărturisit Anca Badiu pentru Ciao.ro.

Astăzi, Anca se luptă să scape de kilogramele acumulate. “Merg la un nutriţionist şi sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică şi luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am renunţat la pastile şi mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reuşit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos şi sport.

Când m-a văzut la sală a venit la mine şi mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiţionat în privinţa slăbitului, reuşind să dau jos 20 kilograme în două luni şi jumătate. După aceasta… şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine”.

Modifică Setările