Vedete

Anca Ciota şi Phelipe vor deveni părinţi: "Avem emoţii pe care nu le putem descrie în cuvinte"

Anca Ciota şi Phelipe vor deveni părinţi: "Avem emoţii pe care nu le putem descrie în cuvinte" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prezentatoare rubricii Meteo de la Kanal D este însărcintă în trei luni şi jumătate. Anca Ciota şi Phelipe sunt împreună de 15 ani.

„Baby is coming in May, 2022. Avem emoţii pe care nu le putem descrie în cuvinte. Am emoţii doar când scriu aceste cuvinte şi mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste”, a scris Anca Ciota pe o reţea de socializare.

“Noi suntem împreună de 15 ani, dar nu ne-am pus pe treabă de ani de zile. Am considerat că a venit momentul atunci când ne-am mutat la casă. Din mai am început. Şi a venit din a doua încercare. Am fost norocoşi. Mi-am dat seama că sunt însărcinată, că mi se mărea decolteul. Am făcut testul de sarcină într-o duminică, am urcat la toaletă şi s-a înroşit instantaneu. Am început să urlu, Phelipe era în curte cu un vecin. L-am chemat urgent! Ştiu şi părinţii”, a povestit Anca Ciota la Kanal D.

„Totul s-a întâmplat neaşteptat de repede! Am simţit că e real la prima ecografie când am şi auzit inimioara bebeluşului.

Suntem amandoi extrem de fericiţi şi nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru şi până acum m-am simţit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă”, a mai spus Anca pentru Wowbiz.ro.

 

Comentarii

Modifică Setările