Vedete

Anca Lungu şi-a botezat fiul. Naşă i-a fost Andreea Berecleanu FOTO

Anca Lungu şi-a botezat fiul. Naşă i-a fost Andreea Berecleanu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Familia Antenei 1 se lărgeşte. După ce a cununat şi a botezat copiii colegilor de trust, Andreea Berecleanu s-a mai ales cu încă un fin!

Un motiv în plus de sărbătoare la final de an pentru vedeta Antenei 1 stabilită la Nisa! Anca Lungu şi-a creştinat fiul între Crăciun şi Anul Nou, alegând-o drept mamă spirituală pentru el pe o fostă colegă din Antena 1, Andreea Berecleanu.

Astfel, împreună cu soţul său, medicul Constantin Stan, dar şi cu fiul ei din primul mariaj, Petru Zaharescu, Andreea Berecleanu a zburat spre Franţa şi a spus din nou "Crezul" în biserică, la slujba de creştinare a micuţului Georgios Alexander.

Băieţelul, născut la Nisa pe 14 iulie (chiar de ziua Franţei!) şi al doilea copil al Ancăi, a avut parte de un botez ieşit din tipare, unde invitaţii s-au îmbrăcat casual cu influenţe rock, iar tortul a fost ornat întocmai, cu ţinte şi sloganuri de gen.

Prinţesa familiei, Natalia, fiica Ancăi din căsătoria anterioară cu Ştefan Lungu, a purtat o rochiţă din dantelă. Iar alte detalii romantice au fost florile alese, în alb şi mov, care au decorat şi mesele oaspeţilor.

Vremea frumoasă, cu temperaturi blânde, specifice Coastei de Azur, au permis şi plimbări lungi, prin oraşul vechi şi pe faleză.

Iată câteva instantanee postate atât de celebra mămică, cât şi de celebra naşă, pe conturile de Instagram. (vezi galeria foto)

Modifică Setările