News

Anca Neacşu s-a căsătorit în Turcia

Anca Neacşu s-a căsătorit în Turcia

Fosta membră a trupei ASIA şi-a găsit sufletul pereche peste hotare. Ieri, iubitul ei turc, Serkan Yaman a devenit soţul Ancăi.

„Ieri ne-am căsătorit, n-am dormit deloc. Acum începem pregătirile. Acolo a venit toată familia lui şi câţiva prieteni. Am făcut actele pe un iaht. Aici facem cu familia. Nunta a doua va fi în septembrie. Yes! Why not? Am fost în picioarele goale, am avut o rochie flu-flu. Am plâns înainte. Puţin de nervi, stres, că nu-mi găseam rimelul, el mă tot suna. Suntem moderni“, a povestit frumoasa cântăreaţă.

Anca Neacşu a oferit şi câteva detalii despre nunta care va avea loc în România. Ea a spus că, deşi vor avea o nuntă tradiţională, nu o va fura nimeni, pentru că soţul ei nu ştie acest obicei şi nici nu doreşte să joace hora în faţa blocului.

„Eu vreau să am nunta mea, doar cu ai mei, aici, va fi poimâine. O să am cea mai frumoasă rochie de mireasă din lume, este simplă, are doar volane. Prin august mergem în luna de miere. Mi-a promis că mă duce în Bali. Am livretul de căsătorie. Este ca un paşaport mai lung. Aici nu ştiu cum e. Va fi o nuntă tradiţională. Mama m-a zăpăcit cu hore în faţa blocului şi jucatul găinii, dar nu vreau. Honey, we have to dance găina în faţa blocului! Nu mă va fura nimeni, pentru că el nu ştie. Lista invitaţilor este gata. Le-am invitat şi pe fostele mele colege. Nu voi cânta la nuntă pentru că aduce ghinion. El vrea copii, mă disperă, dar nu este încă momentul“, a mai declarat Anca.

Foto: pagina personală

Modifică Setările