News

Anca Pandrea nu merge la înmormântarea fiului ei vitreg, Ducu Darie: „Dacă vorbeam mai des, se schimba ceva?“

Anca Pandrea nu merge la înmormântarea fiului ei vitreg, Ducu Darie: „Dacă vorbeam mai des, se schimba ceva?“

Regizorul Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a murit pe 18 septembrie, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 60 de ani, după ce mai mulţi ani s-a luptat cu o boală cruntă, care nu i-a dat pace: ciroza.

Ducu Darie, aşa cum era el cunoscut de publicul larg şi de prieteni, ar fi aşteptat un transplant de ficat care i-ar fi putu salva viaţa, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, din păcate, iar regizorul a părăsit scena vieţii.

Anca Pandrea, mama vitregă a lui Ducu Darie, a vorbit la Antena Stars despre tragedia care le-a lovit familia, afirmând că durerea este mare, dar nu poate merge la înmormântare şi, în acelaşi timp, a confirmat faptul că ea şi fiul ei vitreg nu erau în cele mai bune relaţii.

„El a aşteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizată şi umană, la rând, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi şi Ducu Darie pentru ficat. Suferinţa lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroză, a făcut chimioterapie acum doi ani şi ceva şi o ţinea în frâu, chiar dacă slăbise în ultimul timp. Da, era conştiincios privind tratamentul. Aproape tot ce a făcut a fost o capodoperă. Pe ce a pus el mâna, pe ce text a pus mâna, şi Dumnezeu a pus şi l-a îndrumat. Sunt oameni care vorbesc toată ziua şi când este un necaz, nu se mai cunosc. Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des? Oricum mă doare! Mă doare de nu mai pot. Eu nu pot, după Iurea, să merg la nimeni. Nici în spital, nici la înmormântare. O să merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere în suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o să merg. Îl ocroteşte Iurea, care a plecat înaintea lui“, a spus Anca Pandrea în cadrul emisiunii „Răi da’ buni“.

Modifică Setările