News

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Vedeta a fost luată cu salvarea. „Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră''

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Vedeta a fost luată cu salvarea. „Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră''

Anca Serea a fost internată după ce a acuzat, din nou,  o stare de rău. Frumoasa brunetă a fost doborâtă în ultimele luni de problemele de sănătate pe care le are. Acum va fi testată pentru coronavirus şi va avea parte de o transfuzie cu sânge. Vestea a fost dată de Adi Sînă.

„ Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră, dar am ales să împărţim cu voi şi momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteţi interesaţi de soarta familiei noastre. Sunt la spital şi aici este Ancuţa”, a spus artistul pe o reţea de socializare.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulţi ani şi pentru că am un stil e viaţă, uneori nesănătos şi foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău şi am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieşit perfecte, mai puţin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simţit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez şi cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a completat Serea de pe patul de spital.

 

Modifică Setările