Vedete

Anca Serea a împlinit 39 de ani! Şi-a aniversat ziua de naştere fără Adi Sînă

Anca Serea a împlinit 39 de ani! Şi-a aniversat ziua de naştere fără Adi Sînă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Anca Serea a împlinit recent 39 de ani. Şi-a serbat ziua alături de copiii ei, fără Adi Sînă. Soţul a fost marele absent, dar a reuşit să se revanşeze!

Anii au trecut rapid, iar Anca Serea este mama fericită a şase copii. Are şi un mariaj de poveste alături de Adi Sînă, celebrul cântăreţ şi compozitor. Timpul nu a stat în loc pentru ei, iar vedeta a împlinit recent 39 de ani. 

Fosta prezentatoare TV a sărbătorit ziua alături de copiii ei. A primit un tort delicios chiar la miezul nopţii, chiar şi un buchet superb de flori şi cele mai frumoase urări din partea celor dragi. Marele absent a fost Adi Sînă.  Acesta se află în turneu prin mai multe oraşe din India, însă nu a uitat să se revanşeze faţă de soţia lui. Acesta i-a scris Ancăi un mesaj siropos cu ocazia zilei ei de naştere.

„Ultima zi din #38 Ce am învăţat până acum? Să mulţumesc pentru toate aşa cum vin, să iubesc oamenii aşa cum sunt, să ajut fără tăgăduinţă, să nu-mi pierd niciodată credinţa, dragostea îţi dă puteri nebănuite!”, a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

Adi Sînă a fost scurt dar „la obiect” cu mesajul său de „la mulţi ani!”, publicând, de asemenea, şi o imagine de acum 9 ani în care apare alături de partenera lui. „02.02 La mulţi ani, dragostea mea ! O poză foarte rară cu noi din 2011. Te iubesc!”, a scris Adrian Sînă pe reţeaua de socializare.

Fiul Ancăi Serea pleacă la studii în străinătate. La 18 ani, David ştie ce îşi doreşte: "Vreau să profesez la o universitate"

Pentru prima oară, fiul cel mare al Ancăi Serea a dezvăluit amănunte despre viaţa sa, curând va pleca la studii în străinătate. A oferit un interviu exclusiv pentru OK! Magazine.

Anca Serea a devenit pentru prima oară mamă la 21 de ani. Primul ei copil este David, cel care a împlinit deja 18 ani. Vedeta se mândreşte cu el şi îşi aduce aminte cu drag de clipele când l-a adus pe lume.

nii au trecut, iar tânărul se pregăteşte să meargă la studii în străinătate.

Modifică Setările