News

Anca Serea a recunoscut: e însărcinată a cincea oară!

Anca Serea a recunoscut: e însărcinată a cincea oară!

Deşi nu mai e la fel de superstiţioasă ca la primele sarcini, vedeta Prima TV a întârziat să confirme că aşteaptă din nou un copil. Anca Serea, la al cincilea copil Deja ne-am obişnuit să anunţăm faptul că Anca Serea e gravidă, dat fiind faptul că are acasă patru copii, iar acum e pe cale să-l nască pe al cincilea.

Însărcinată în şapte luni, vedeta Prima TV va aduce pe lume al treilea copil cu Adi Sînă, cu care s-a căsătorit anul trecut, în noiembrie. Iar vestea a dat chiar acum, când împlineşte 35 de ani.

Adi Sina Anca Serea
Adi Sînă şi Anca Serea au spus "Da" pe 12 noiembrie 2015.

“Suntem foarte fericiţi, peste două luni, mai exact în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minim unul, maxim nu ştiu, pentru că nu am stabilit. Nu ştiu exact ce sex are bebeluşul, medicii ne-au spus că în proporţie de 70 la sută este băieţel. Copilaşii noştri sunt şi ei împărţiţi în două tabere, în sensul că băieţii îşi doresc un frăţior, iar Sara mai vrea o surioară”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru „Click!”.

Vedeta se simte foarte bine acum, deşi în primul trimestru a avut ceva emoţii. “La început nu m-am simţit bine cu tensiunea, am avut oscilaţii mari, însă acum totul este ok. Nu am pofte, m-am îngrăşat doar două kilograme, sunt activă, fac sport şi probabil că voi merge la serviciu până în ultima zi, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte sarcini. Voi naşte tot cu domnul doctor Doru Herghelegiu, sper că tot pe cale naturală. Am făcut deja şi câteva cumpărături, hăinuţe, păturici, totul în nuanţe de alb şi bej. Urmează să-i comandăm pătuţul şi, pe parcurs, să modificăm casa, să-i amenajăm camera”, a mai declarat vedeta Prima TV.

12190822_1066879026679360_3952003952368234762_n
Anca, Adi şi cei patru copii ai lor: David, Sarah, Noah şi Ava.

Foto: Click!

Modifică Setările