Vedete

Anca Serea: "Am preferat să evit să scriu sau să vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus. Speram să revenim la normalitate"

Anca Serea: "Am preferat să evit să scriu sau să vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus. Speram să revenim la normalitate" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anca Serea nu a mai tăcut şi a reacţionat după ce oficialii au anunţat că închid restaurantele şi cinematografele din cauza numărul mare de persoane infectate cu coronavirus. Vedeta spera că o să revenim rapid la normalitate, dar nu se întâmplă aşa. 

Aproximativ 3.000 de persoane au fost testate ieri pozitiv cu noul coronavirus. Restaurantele şi cinematografele s-au închis, probabil alte decizii vor fi luate în perioada următoare, toate pentru a preveni infecţia cu noul virus. 

Anca Serea nu a comentat foarte des pe marginea acestui subiect, dar acum, vedeta a dezvăluit că spera tare mult ca numărul de persoane infectate cu coronavirus să scadă şi noi să revenim la normal, fără să fim nevoiţi să purtăm măşti, fără distanţare socială. Ea a scris în mediul online:

"Am preferat să evit să scriu sau să vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus. Am considerat că există suficienţi specialişti şi persoane care îşi exprimă părerea, aşa că nu mai are sens să intervin şi eu. Cred că mass-media este oricum suprasaturată de acest subiect. Însă nu pot nega că am avut speranţa că lucrurile să evolueze înspre bine. Anunţul de ieri m-a întristat, recunosc, că vor fi reinstituite restricţii cu privire la restaurante şi cinematografe. Sperăm că odată cu trecerea timpului numărul de cazuri să scadă şi, cumva, să revenim la normalitate. Acea normalitate în care nu este nevoie să purtăm măşti pe faţă, să ne dezinfectăm neîncetat mâinile şi să păstrăm distanţă faţă de alte persoane. Din păcate, această normalitate pare acum atât de departe…Continui totuşi să cred ca noi oamenii suntem puternici, foarte puternici şi vom reuşi să depăşim acest obstacol. Va reveni, cândva, acea zi în care ne vom putea strânge mâinile şi ne vom îmbrăţişa, iar totul va părea un vis urat. Multă sănătate şi veşti bune!"

Recent, Anca Serea a fost internată în spital. 

Care e starea de sănătate a Ancăi Serea după transfuzia de sânge. "Viaţa este plină de surprize neplăcute"

La sfârşitul lunii septembrie, Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital. Adi Sînă a făcut anunţul despre soţia sa: "Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră, dar am ales să împărţim cu voi şi momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteţi interesaţi de soarta familiei noastre. Sunt la spital şi aici este Ancuţa", a dezvăluit el fanilor.

Vedeta nu s-a simţit bine şi a avut nevoie neapărat de ajutorul medicilor. Ea a explicat ce s-a întâmplat: "Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulţi ani şi pentru că am un stil e viaţă, uneori nesănătos şi foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău şi am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieşit perfecte, mai puţin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simţit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez şi cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok", a spus ea în urm cu mai multe zile de pe patul de spital.

Foto: Facebook

Modifică Setările