Lifestyle

Anca Serea, despre greutăţile din ultima perioadă: "Se pare că Dumnezeu îţi dă atât cât poţi duce"

Anca Serea, despre greutăţile din ultima perioadă: "Se pare că Dumnezeu îţi dă atât cât poţi duce" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A trecut prin multe încercări în ultima perioadă, dar e o luptătoare! Anca Serea a vorbit despre greutăţile pe care le-a trăit recent. 

Vedeta a dezvăluit că a traversat o perioadă dificilă, a ajuns în repetate rânduri la spital, situaţia e delicată şi din cauza coronavirusului, aşadar trebuie să fie puternică. Anca Serea a spus că Dumnezeu îi dă şi ei cât poate duce. 

"Se spune că Dumnezeu îţi da atât cât poţi duce. În general când vine vorba despre greutăţi. Însă eu cred că expresia poate fi extinsă şi cu privire la lucrurile bune. Pentru că este că bine că totul să aibă o măsură, un echilibru. Cumva Cel de Sus ştie cât şi ce avem nevoie. Şi ne trimite totul la momentul potrivit. Ne cunoaşte capacitatea de rezistenţă, de acceptare şi de apreciere. Căci totul se reduce la apreciere. Să fim mulţumiţi cu ce avem şi ci ce primim. Chiar şi cu provocările, care sunt menite să ne întărească, să ne formeze că oameni. ", a scris pe Facebook Anca Serea.

Anca Serea şi Adi Sînă ar avea anumite datorii

Pandemia de coronavirus reprezintă o perioadă dificilă atât pentru artişti, cât şi pentru antreprenori, iar Anca Serea şi Adi Sînă sunt printre cei care se confruntă cu dificultăţi financiare din cauza retricţiilor impuse de autorităţi ca urmare a creşterii cazurilor de infectare cu COVID-19, scrie fanatik.ro. 

Au apărut zvonuri că cei doi au datorii în valoare de 7.000 de euro, iar trei din cei şase copii ai lor învaţă la şcoli private, unde taxa de şcolarizare nu este deloc mică. Insituţia a înştiinţat-o pe frumoasa brunetă că a rămas restantă cu taxa de şcolarizare şi că acum, conform contractului, este nevoită să plătească şi o dobândă. Se pare că datoria de 2.136 euro a vedetei a crescut la 3.642 euro. 

Foto Facebook

Modifică Setările