News

Anca Serea, despre sexul într-o casă cu cinci copii: ‘’Avem o saltea de calitate şi un pat rezistent’’

Anca Serea, despre sexul într-o casă cu cinci copii: ‘’Avem o saltea de calitate şi un pat rezistent’’

Au cinci copii, iar al şaselea e pe drum. Cu toate astea, Anca Serea şi Adi Sână reuşesc să găsească timp şi pentru dezmierdările din dormitor sau pentru o aventură departe de casă.

Cei doi îşi manifestă iubirea atunci când pleacă în vacanţă, când copiii dorm, sunt la şcoală sau sunt plecaţi în tabere sau la prieteni. “Fie după ce adorm copiii, fie dimineaţa devreme, reuşim să ne întâlnim în dormitor. Pare un concept greu de imaginat atunci când eşti părinte de mai mulţi copii să te bucuri de intimitate. Copiii au aproape în permanenţă nevoie de noi, drept urmare ne solicită prezenţa, însă odată ce cresc şi înţeleg anumite noţiuni, îi învăţăm ce inseamnă o uşă închisă şi că trebuie să respecte spaţiul personal (nu doar pe al nostru, ci si pe al fraţilor lor)’’, scrie Anca pe blogul ei.

Anca şi Adi au o soluţie şi pentru partidele zgomotoase. “Pentru a trece neobservaţi de simţurile ascuţite ale micuţilor noştri, păstrăm cât mai multă linişte în momentele intime. Avem o saltea de calitate şi un pat rezistent, aşa că nici nu se simte când suntem în cameră. Uneori mai pornim televizorul sau puţină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricarui sunet suspicios, ci şi la crearea unei atmosfere plăcute între noi’’, adaugă frumoasa brunetă.

 

Modifică Setările