Gossip

Anca Serea, mamă pentru a cincea oară?

Anca Serea, mamă pentru a cincea oară?

E una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, dar şi una dintre cele mai curajoase, având deja acasă 4 copii. Anca Serea şi Adi Sînă Încă de la căsătoria ei cu Adi Sînă, vedeta postului Prima TV ne-a spus că-şi mai doreşte un copil, chiar dacă acasă mai are alte patru odrasle.

Aşa se face că, după naşterea lui David (13) şi a lui Sarah (7 ani), din prima căsătorie a Ancăi cu Filip Poplingher, şi cea a lui Noah (3 ani şi jumătate) şi a Avei (2), ai căror tată este actualul ei soţ, artistul Adi Sînă, se pare că Anca Serea se pregăteşte să schimbe din nou scutece.

„Nu comentez nimic despre acest subiect şi nimic ce ţine de viaţa privată. Este treaba noastră şi numai a noastră. Ne-aţi prins greşit. În acest moment (n.r: ieri, duminică după-amiază) plecăm în Austria, în vacanţă, la schi în staţiunea Innsbruck. Vorbim când ne întoarcem în ţară. Vom fi plecaţi două săptămâni”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro, cu reţinerea firească a femeilor însărcinate care evită să vorbească despre acest subiect până trec în al doilea trimestru de sarcină.

Modifică Setările