News

Anca Serea: „Nu am fost căsătorită niciodată!“

Anca Serea: „Nu am fost căsătorită niciodată!“

Are patru copii şi este partenera de viaţă a lui Adi Sînă de la Akcent. Clipul filmat anul trecut de cei doi a aprins imaginaţia fanilor, care au crezut că s-au şi căsătorit. Nunta, însă, de-abia urmează. Şi este o premieră şi pentru Anca.

De patru ani, vedeta de televiziune formează un cuplu cu artistul Adi Sînă de la Akcent, împreună cu care are doi copii. Dintr-o relaţie anterioară, prezentatoarea mai are alţi doi copii, fără însă să fi fost măritată.

Anul acesta, Anca şi Adi au hotărât să facă pasul cel mare. Invitată la Teo Trandafir în emisiune, Anca a ţinut să clarifice unele lucruri.

„Eu nu am fost măritată niciodată. Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică. Nici acum nu voi îmbrăca rochia de mireasă, nu mi se pare musai. O să fie o ceremonie fără fast, fără mare tam-tam. Probabil că va fi în vară. Nu va fi o nuntă din aia din poveşti“, a spus ea la Kanal D.

„Adi m-a cerut de două ori, ca să fie sigur. Ultima oară, la miezuil nopţii, pe 31 spre 1 ianuarie, când eram la un concert în Egipt“, a dezvăluit Anca în platoul emisiunii „Teo Show“.

„Nu am hotărât unde va fi nunta, dar vrem să fie aproape, pentru că am fobie de avion. Va fi o plecare, nu o nuntă. Poţi să te căsătoreşti la consulat“, i-a mai spus ea lui Teo Trandafir.

Şi, dacă credeaţi că patru copii îi copleşesc, aflaţi că Anca şi Adi îşi mai doresc un copil.

„Adi îşi doreşte foarte mult încă un copil, şi eu, dar deocamdată nu sunt însărcinată“, a explicat ea.

Foto: pagina personală

Modifică Setările