News

Anca Serea: „Nu am fost căsătorită niciodată!“

Anca Serea: „Nu am fost căsătorită niciodată!“

Are patru copii şi este partenera de viaţă a lui Adi Sînă de la Akcent. Clipul filmat anul trecut de cei doi a aprins imaginaţia fanilor, care au crezut că s-au şi căsătorit. Nunta, însă, de-abia urmează. Şi este o premieră şi pentru Anca.

De patru ani, vedeta de televiziune formează un cuplu cu artistul Adi Sînă de la Akcent, împreună cu care are doi copii. Dintr-o relaţie anterioară, prezentatoarea mai are alţi doi copii, fără însă să fi fost măritată.

Anul acesta, Anca şi Adi au hotărât să facă pasul cel mare. Invitată la Teo Trandafir în emisiune, Anca a ţinut să clarifice unele lucruri.

„Eu nu am fost măritată niciodată. Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică. Nici acum nu voi îmbrăca rochia de mireasă, nu mi se pare musai. O să fie o ceremonie fără fast, fără mare tam-tam. Probabil că va fi în vară. Nu va fi o nuntă din aia din poveşti“, a spus ea la Kanal D.

„Adi m-a cerut de două ori, ca să fie sigur. Ultima oară, la miezuil nopţii, pe 31 spre 1 ianuarie, când eram la un concert în Egipt“, a dezvăluit Anca în platoul emisiunii „Teo Show“.

„Nu am hotărât unde va fi nunta, dar vrem să fie aproape, pentru că am fobie de avion. Va fi o plecare, nu o nuntă. Poţi să te căsătoreşti la consulat“, i-a mai spus ea lui Teo Trandafir.

Şi, dacă credeaţi că patru copii îi copleşesc, aflaţi că Anca şi Adi îşi mai doresc un copil.

„Adi îşi doreşte foarte mult încă un copil, şi eu, dar deocamdată nu sunt însărcinată“, a explicat ea.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Drama neştiută a soţiei lui Mădălin Ionescu

News

Drama neştiută a soţiei lui Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu e o femeie mereu veselă şi optimistă. Dar, în spatele zâmbetului ei, ea a ascuns în ultima vreme o mare suferinţă, despre care a vorbit abia zilele trecute, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Mama lui Răzvan Ciobanu: „Când era mic, făcea rochii păpuşilor din capotul meu şi mi-a furat toate bijuteriile“

News

Mama lui Răzvan Ciobanu: „Când era mic, făcea rochii păpuşilor din capotul meu şi mi-a furat toate bijuteriile“

Pe el îl ştie toată lumea şi îl apreciază pentru creaţiile sale vestimentare. Însă pe mama lui a ţinut-o departe de ochii presei. Până acum, când a mers împreună cu ea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Monica Macovei, pasionată de motoare

News

Monica Macovei, pasionată de motoare

Nu ne-am închipuit-o niciodată pe politiciana candidată la prezidenţialele de anul acesta alergând pe şosele pe două roţi. Ei bine, dincolo de figura de femeie serioasă, ea ascunde o fire rebelă.

FOTO Anca Serea a născut

News

FOTO Anca Serea a născut

Ieri, partenera de viaţă a lui Adi Sînă i-a dăruit acestuia al doilea copil, o fetiţă născută la o clinică privată din Capitală. Iată ce nume a primit cel de-al patrulea copil al prezentatoarei de televiziune.