News

Anca Serea şi-a botezat mezinul FOTO & VIDEO

Anca Serea şi-a botezat mezinul FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mare petrecere ieri în sânul familiei Serea-Sînă, care şi-a creştinat cel mai mic membru, pe Moise Petru, la şase luni de la naştere.

AdiSina, Anca Serea, Moise Petru

Anca Serea şi Adrian Sînă au avut din nou motiv de sărbătoare odată cu botezul celui de-al cincilea copil. Deja "antrenaţi" într-ale creştinării copiilor lor, cei doi n-au fost lipsiţi, însă, de emoţii. Mai ales că data aleasă pentru acest eveniment a fost aleasă special în săptămâna în care cei doi părinţi au sărbătorit primul lor an de căsnicie.

Slujba de creştinare a avut loc la Mânăstirea Caşin din Capitală, acelaşi lăcaş de cult în care au fost botezaţi şi ceilalţi patru copii şi unde a fost oficiată şi căsătoria Ancăi cu Adrian.

Oaspeţii au fost aşteptaţi la restaurantul LOFT cu un meniu cu tartar de somon, peşte din Marea Mediterană, muşchiuleţ de porc cu piure de cartofi şi broccoli şi salate de fructe.

Printre invitaţi s-au numărat şi Valentina Pelinel şi Răzvan Simion.

Atmosfera a fost întreţinută de mai mulţi artişti, printre care trupa Maxim şi Lidia Buble, care a cântat în duet cu fericitul tătic.

Anca Serea are doi copii din relaţia cu afaceristul Filip Poplingher şi alţi trei cu artistul Adrian Sînă. Toţi moştenitorii poartă nume biblice – David, Sarah, Ava Stephanie, Noah Iosif şi Moise – prezentatoarea TV alegând astfel să îi fie recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce i s-a întâmplat până în prezent. Vedeta nu a ales întâmplător prenumele Moise pentru bebeluş, ea hotărându-se să-şi boteze astfel băieţelul în urma unui vis.

Proaspăta mămică s-a recuperat rapid după naştere, ea redobândindu-şi formele de odinioară. Deşi viaţa cu 5 copii nu e simplă, soţia lui Adrian Sînă nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată. “Nu ne-am propus să ne oprim aici. Mai vrem un copil, dacă va fi să fie, atunci când va vrea Dumnezeu să se întâmple. Dar nu acum, aşa repede, că-mi este un pic greu”, a recunoscut ea.

Modifică Setările