Vedete

Anca Serea şi-a dus mama la spital. Ce s-a întâmplat

Anca Serea şi-a dus mama la spital. Ce s-a întâmplat

Îi e cel mai mare ajutor, cu ea împarte totul. Anca Serea a trecut prin momente cumplite după ce mama ei s-a simţit rău şi a trebuit să colinde  prin câteva spitale.

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simţit destul de rău cu sănătatea şi ieri şi alaltăieri şi am luat decizia să mergem la spital.

M-am plimbat prin mai multe spitale. Am fost foarte mulţumiţi de serviciile lor. Vreau să-i mulţumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama şi s-a ocupat foarte bine de dânsa', a spus Anca  Serea pe un cont de socializare.

Femeia a vorbit întotdeauna cu mândrie despre celebra sa fiică.

"În primul rând mi-am dorit să nu se schimbe niciodată, adică să nu îşi piardă modestia, după aceea, dacă are posibilitatea să ajute pe cei mai slabi decât ea, să facă cât mai mulţi copii pentru că eu nu am avut decât doi şi puţine rude şi am tânjit toată viaţa după mai multă lume în jurul meu şi să aibă parte de multă, multă fericire. Când am văzut-o prima dată la tv am simţit o mândrie nemărginită pentru că cineva, odată, mi-a prezis că ea va ajunge mare, dar cum noi nu credem în pronosticuri de genul acesta, am luat-o ca atare şi uite că Dumnezeu a ajutat-o să ne reprezinte familia, să reprezinte câteodată chiar şi ţara şi eu m-am bucurat nespus de mult. V-am spus că ce apreciez cel mai mult la copilul meu este că şi-a păstrat modestia şi este la fel de ingenuă cum a fost tot timpul", spunea mama Ancăi Serea.

 

Modifică Setările