News

Anca Serea şi Adi Sînă, botez cu fast la conac

Anca Serea şi Adi Sînă, botez cu fast la conac camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat în weekend cel de al şaselea copil, pe micuţa Leah Maria. Cei doi au ales pentru acest eveniment o bisericuţă din afara Capitalei, iar petrecerea s-a dat la un conac din Ialomiţa.

Cei doi au petrecut alături de peste 100 de invitaţi, iar Anca a făcut senzaţie într-o rochie vişinie. Printre cei prezenţi s-au aflat şi Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. “A fost o zi tare specială pentru familia noastră, botezul micuţei Leah, pe care-l aşteptam cu mari emoţii! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodată şi pe care le vom preţui datorită amintirilor frumoase. Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care ne-au fost alături şi datorită lor am avut o seară perfectă: copiilor, naşilor, prietenilor”, a mărturisit Anca.

Leah Maria venea pe lume în urmă cu trei luni şi reîntrăgea fericirea în familia Serea-Sînă.

„Naşterea micuţei Leah-Maria, bebeluşa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume şi cea de-a şasea minune a familiei noastre, o fetiţă minunată, pe care am aşteptat-o cu drag. Naşterea ei nu a fost însă una uşoară, motiv pentru care sunt convinsă ca va fi un copil special", povestea Anca după operaţia de cezariană suferită.

Fosta prezentatoare TV admite că face tot posibilul să îşi implice jumătatea în creşterea celor mici. “Încerc cât mai des posibil să discut cu Adi toate problemele pe care le întâmpin în creşterea celor mici. Începând de la chestiuni care ţin de mâncarea şi îmbrăcarea lor şi până la chestiuni complexe, precum şcoala sau gradiniţa pe care o vor urma, mă consult cu el de fiecare dată. În primul rand pentru că aşa consider normal, să îi cer părerea în calitate de partener şi tata al copiilor şi apoi pentru că aşa simte că este implicat şi va fi mai dornic să participe în viitor în diverse activităţi care ţin de cei mici. Atunci când mama ajunge să ia toate deciziile în familie, se întâmplă inevitabil să poarte singura responsabilitatea pentru tot şi, ulterior, să reproşeze tatălui că se implică’’, spune Serea.

 

Modifică Setările