News

Anca Serea şi Adi Sînă, după nouă ani de relaţie: "Uneori, ne este greu"

Anca Serea şi Adi Sînă, după nouă ani de relaţie: "Uneori, ne este greu"

Povestea lor a debutat în urmă cu nouă ani. Sunt fericiţi împreună, dar au curajul să recunoască că, uneori, le este greu să depăşească obstacolele din căsnicie. Anca Serea a descoperit însă modul în care poate întreţine atmofera în cuplu.

"Sunt împreună cu Adi de nouă ani şi uneori ni se pare că a trecut o viaţă. Avem împreună nu mai putin de patru copii minunaţi, care ne umplu de bucurie în fiecare zi şi un ritm de viaţă care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum şi cu familiile noastre care ne susţin necondiţionat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraş sau eu să am treburi atunci când el este liber şi să nu ne sincronizam programul.

Cei care sunt căsătoriţi nu de un an, ci de cinci sau mai mulţi ani vor înţelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreţine flacara iubirii şi a mentine un echilibru în relaţie.

De ce este greu? Pentru că îţi doreşti să petreci timp de calitate cu soţul tau, omul tău drag, dar nu reuşeşti. Şi nu se întâmplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu şi când avem păreri diferite asupra unui subiect şi nu gasim nicio cale de a cădea de acord'',  scrie Anca pe blog.

Secretul? "Dacă suntem extrem de ocupaţi încât nu ne putem vedea, vorbim la telefon. Apoi, încercăm constant să ieşim împreună în oraş, fie la evenimente mondene, la prânz sau cină, unde uităm de toate şi ne concentrăm doar asupra noastră. Recunosc că Adi este extrem de romantic şi preia iniţiativa de cele mai multe ori".

De asemenea, cei doi fac totul pentru a avea un timp doar pentru ei, fără copii. "Cred că acest lucru ajută foarte mult la sudarea relaţiei de cuplu şi la recuperarea timpului pierdut.
Dacă nu cădem de acord asupra unei chestiuni lăsăm câteva ore sau chiar zile să treacă pentru a se calma spiritele şi apoi rediscutăm problema, în termeni paşnici. Am reuşit întotdeauna pana acum să găsim soluţii chiar şi la chestiuni despre care credeam că sunt imposibil de rezolvat. Dar am avut amândoi răbdare, înţelegere şi respect pentru părerile celuilalt".

 

 

Comentarii

Modifică Setările