Evenimente

Anca Serea şi Adi Sînă sărbătoresc şase ani de la nuntă: "Am pornit împreună într-o frumoasă aventură"

Anca Serea şi Adi Sînă sărbătoresc şase ani de la nuntă: "Am pornit împreună într-o frumoasă aventură" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anca Serea şi Adrian Sînă aniversează şase ani de la nuntă, şase ani de când scriu împreună o altă poveste. Frumoasa brunetă recunoaşte că sunt firi diferite, dar admite că împreună au găsit acel ceva care îi uneşte.

Anca are doar cuvinte de laudă pentru omul ce îI stă alături.

“Fericiţi până la adânci bătrâneţi nu este un basm, este o opţiune”, spune un citat şi este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când Adrian şi cu mine ne-am unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi am pornit împreună într-o frumoasă aventură. Căsătoria noastră a fost şi continuă să rămână nu doar o relaţie de iubire, ci şi de prietenie şi de susţinere. Deşi suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înţelegem reciproc ( uneori ne şi iese) , să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună şi ştim cu siguranţă unul despre celalalt că ne completăm în gânduri şi în sentimente. În plus, am reuşit să construim o familie frumoasă, iar copiii nu doar ne leagă şi mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântări din vieţile noastre. Nu pot decât să îmi doresc şi să ne doresc încă mulţi ani la fel de buni împreună. La mulţi ani, iubirea mea!”, spune Anca Serea.

 

Modifică Setările