News

Anca Serea şi Adrian Sînă şi-au cununat prietenii. Cât de bine a arătat naşa în rochia vernil!

Anca Serea şi Adrian Sînă şi-au cununat prietenii. Cât de bine a arătat naşa în rochia vernil! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În weekend, Anca Sînă Serea şi Adrian Sînă au fost naşi de nuntă pentru prietenii lor, iar cele două vedete s-au pregătit ca la carte pentru acest eveniment important. Fosta prezentatoare TV, mamă a 5 copii, a arătat fabulos duminică, mai ales că a purtat o rochie superbă care i-a pus în evidenţă bronzul şi trupul tras prin inel.

Alături de Adrian şi de doi dintre copii, Ava şi Noah, părinţii au îmbrăcat haine de gală şi au venit la Biserica Sfinţii Constantin şi Elena din capitală pentru a le fi alături finilor în momentul în care îşi jură iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu.

Anca a fost superbă într-o rochie modernă, culoarea vernil. A optat pentru o creaţie midi, semnată MMarquise, un model pe un umăr, cu volane 3 D în partea de sus şi cu fustă conică, despicată pe spate. Vedeta a mers pe un outfit în totalitate vernil, chiar şi sandalele cu toc subţire, semnate Oscar Tiye, au fost alese special pentru acest eveniment. Alături de ea, Adrian a fost şi el foarte elegant, purtând un costum all black şi papion.

Imagini superbe de la eveniment!

Foto: Instagram

Modifică Setările