Vedete

Anca Ţurcaşiu, despre momentele cumplite de la naştere. Medicii au crezut că a murit

Anca Ţurcaşiu, despre momentele cumplite de la naştere. Medicii au crezut că a murit camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Anca Ţurcaşiu a primit a doua şansă la naştere. Medicii au crezut că ea s-a născut fără suflare. 

E cântăreaţă, e actriţă, e om de televiziune, ea e Anca Ţurcaşiu. Are o carieră aşa cum şi-a dorit mereu, o ţară întreagă o cunoaşte datorită rolurilor pe care le-a interpretat când era tânără. Celebra vedetă are o relaţie apropiată cu Dumnezeu, merge la biserică des, are chiar şi un preot la care se confesează de câte ori simte că este în impas. 

Anca Ţurcaşiu şi-a luat inima în dinţi şi a povestit cum la naştere medicii au crezut că a murit. Avea 700 de grame şi nu i-au mai dat vreo şansă, însă chiar atunci s-a întâmplat miracolul: a început să plângă puternic. 

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat.

Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a delcarat Anca Ţurcaşiu pentru revista “Taifasuri”.

Anca Ţurcaşiu, despre rolul în care a jucat nud: „Mi s-a oferit şi al doilea scenariu după «Miss Litoral»“

Rememorând, pentru emisiunea "E OK! să fii vedetă?", de la OK!TV, un pasaj întipărit în memoria cinefililor, cel din "Miss Litoral", în care regizorul Mircea Mureşan o expunea în toată splendoarea, cu nurii la vedere, Anca Ţurcaşiu spune că "a fost foarte complicat şi ceea ce nu ştie lumea este că regizorul mi-a oferit şi al doilea scenariu după "Miss Litoral", "A doua cădere a Constantinopolului". Toată lumea crede că eu am jucat şi acolo, dar nu, a jucat Loredana. Eu am jucat doar în "Miss Litoral" şi am refuzat al doilea scenariu, pentru că mi s-a părut extrem de delicat, din punctul acesta de vedere, şi n-am mai fost dispusă a doua oară să mai repet experienţa", i-a spus Anca Ţurcaşiu gazdei Dana Săvuică.

Modifică Setările