News

Anca Ţurcaşiu, încercările prin care a trecut după divorţ. “Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci”

Anca Ţurcaşiu, încercările prin care a trecut după divorţ. “Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci”

A renunţat la un mariaj de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu, dar şi la casa din Corbeanca. S-a mutat într-un apartament şi a luat viaţa de la capăt. Anca Ţurcaşiu a bifat la începutul anului o vacanţă în Republica Dominicană.

“După 35 de ani, am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură, uitându-mă la tv. Am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preţ, am vorbit cu o prietenă şi a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roşii de Revelion şi am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”, a povestit Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D.

Artista recunoaşte că a învăţat multe lecţii în anul care a trecut. “Nu vreau să mă mai agăţ de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorţ. Am citit cărţi motivaţionale”, a mai spus Anca Ţurcaşiu la Kanal D.

 

Modifică Setările