News

Anca Ţurcaşiu radiază la trei luni de la divorţ. Mesajul transmis acum: "E sănătos să-ţi dai o pauză"

Anca Ţurcaşiu radiază la trei luni de la divorţ. Mesajul transmis acum: "E sănătos să-ţi dai o pauză" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Trei luni au trecut de când Anca Ţurcaşiu a anunţat public că divorţează de bărbatul care i-a fost alături ani de zile. Iată că vedeta face acum noi mărturisiri, povesteşte cum e viaţa sa de acum, cum a pornit pe un nou drum!

Anca Ţurcaşiu, chiar dacă traversează una dintre perioadele mai delicate din viaţa sa, demonstrează că este o femeie puternică, una care porneşte cu capul sus pe un nou drum al vieţii. În urmă cu trei luni, chiar pe reţelele de socializare, surprindea cu un mesaj: "Am divorţat". Actriţa în vârstă de 50 de ani s-a separat cu acte de bărbatul alături de care spera să îmbătrânească, de medicul Cristian Georgescu.

Iată că este un model, reuşeşte să îşi găsească echilibrul, chiar dacă a suferit. Anca Ţurcaşiu arată încredibil de bine acum, a făcut un shooting foto, iar trăsăturile sale sunt superbe. Vedeta a dezvăluit în mediul online: "E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici."

De asemenea, vedeta a mai adăugat că acum are un hobby nou, se pare că a descoperit noi pasiuni după divorţ: "Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marşul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural... Mărşăluind azi, trăiesc senzaţii uluitoare: linişte, entuziasm, motivaţia de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri."

Anca Ţurcaşiu a anunţat divorţul pe 20 iulie

Vedeta a anunţat în mediul online că a divorţat de medicul Cristian Georgescu:

"Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!"

Foto: Facebook, Mircea Marinescu

Modifică Setările