Lifestyle

Anca Ţurcaşiu se reinventează la patru luni de la divorţ. Ce surpriză pregăteşte

Anca Ţurcaşiu se reinventează la patru luni de la divorţ. Ce surpriză pregăteşte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A traversat o perioadă delicată, dar şi-a găsit echilibrul şi îşi vede în continuare de drumul său. Anca Ţurcaşiu pregăteşte o surpriză pentru fanii săi. După mulţi ani face asta!

A uimit în luna iulie când a anunţat divorţul de cel care i-a fost alături mai bine de 20 de ani. Anca Ţurcaşiu e o luptătoare şi a trecut peste momentele grele, iar acum se gândeşte la ea, la viaţa sa profesională. Iată că pregăteşte o surpriză. Despre ce e vorba? Curând va scoate pe piaţa muzicală o piesă. Revine în forţă. 

Artista a publicat în mediul online mai multe poze cu Ovi, acesta fiind la pian. A avut şi un mesaj: 

"Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesa nouă în curând. După mulţi ani de repaus,  o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?"

Anca Ţurcaşiu a anunţat divorţul pe 20 iulie

Vedeta a anunţat în mediul online că a divorţat de medicul Cristian Georgescu: "Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!"

Ce mănâncă Anca Ţurcaşiu pentru a se menţine în formă

Este des întrebată ce face pentru a arăta aşa de bine. Ea a dezvăluit acum în ce constă masa sa de seară:

"Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac,sparanghel şi bruschete cu roşii! A...şi un aperol spritz 🙃😉. Aşa, de seară bună.... Îmi e foarte dor să vă îmbrăţişez!"

Foto: Facebook

Modifică Setările