News

Anca Ţurcaşiu, sexy la malul mării FOTO

Anca Ţurcaşiu, sexy la malul mării FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E sfârşitul verii şi, deşi contractul pe litoral se prelungeşte până în septembrie, artista simte că uşor-uşor trebuie să-şi ia "La revedere" de la mare.

Anca Turcasiu (2)

Anca Ţurcaşiu iubeşte marea nespus, după cum însăşi a afirmat în cel mai recent interviu acordat revistei OK: "Sunt dependetă de mare! Înregistrez valurile toamna şi mi le pun la ureche peste iarnă. M-am născut nefericit în această climă, sunt extrem de friguroasă şi meteosensibilă şi pentru mine soarele, plaja, marea înseamnă foarte mult. Cred că ar fi trebuit să mă nasc undeva pe malul mării, ca să fiu 100% fericită."

Norocul Ancăi este că în fiecare vară "sunt gazda unui spectacol interactiv pe care îl prezint de vreo 17 ani încoace. Stau până în septembrie, când cad frunzele. Şi n-aş putea să trăiesc altfel. M-am gândit că, dacă nu voi mai avea acest proiect vara la mare, o să-mi închiriez două luni pe an o căsuţă undeva acolo, ca să trăiesc aşa cum am trăit toată viaţa. "

Citeşte aici interviul complet

Acum, că vine septembrie, şi despărţirea de mare se apropie, iar momentul anticipării o întristează.

"O iubesc atât de mult!!! Marea mea, alături de care mi-am petrecut ani din viaţă...", a scris ea pe contul de socializare alături de două fotografii ce o surprind bucurându-se de soare şi de sunetul valurilor mării.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările