Lifestyle

Anca Ţurcaşiu, vacanţă de vis cu soţul ei în America Centrală FOTO

Anca Ţurcaşiu, vacanţă de vis cu soţul ei în America Centrală FOTO camera-retro icon Vezi galeria 30 poze

Dacă e ianuarie, e vacanţa mare pentru frumoasa artistă şi soţul ei. Iată ce ţări au vizitat la începutul acestui an.

E lucru ştiut: după Crăciun şi Revelion, Anca Ţurcaşiu şi soţul său, medicul Cristian Georgescu, pleacă în vacanţă. Şi nu orice vacanţă! Căci, dacă peste vară, când toată lumea este în concediu, Anca Ţurcaşiu este cantonată pe litoral, unde are contract până la finalul sezonului estival, artista e nevoită să-şi aleagă altă perioadă din an pentru călătorii. Aşa se face că vacanţa mare a fost mutată în luna ianuarie, când toată lumea artistică se află în concediu, după concertele de Sărbători.

Dacă anul trecut au explorat America de Sud şi Patagonia, cu uimitoarea Ţară de Foc, anul acesta Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au ales America Centrală.

Călătoria lor a început în Costa Rica, cu o partidă de tiroliană şi o plimbare călare prin pădurea tropicală, iar apoi cu o sesiune de plajă şi înot în Manuel Antonio.

Următoarea oprire a fost în Bocas del Toro, Panama, unde au fost cazaţi într-o locuinţă lacustră, după care şi-au continuat periplul în Cuba. Timp de două zile s-au plimbat prin pitoreasca Havana, după care s-au relaxat din nou la plajă, în paradisiacul Varadero.

Iată câteva instantanee cu Anca Ţurcaşiu şi soţul său în America Centrală (vezi galeria foto).

Modifică Setările