News

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

de admin

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

În timp ce Nick Gordon se relaxează în jacuzzi, familia lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitny Houston, îşi ia la revedere de la tânăra de 22 ani, aceasta fiind transferă după o lungă suferinţă într-un centru de îngrijiri paliative. Însă, din păcate pentru el, starea de relaxare nu va mai dura mult timp.

Potrivit DailyMail, cazul lui Nick Gordon este din nou în atenţia anchetatorilor, după ce familia lui Bobbi Kristina a intentat un nou proces, dându-l în judecată, pentru faptul că i-ar fi cheltuit mare parte din avere tinerei, dar şi pentru violenţe chiar înainte ca aceasta să fie găsită inconştientă în cadă. Aşadar, dacă anchetatorii găsesc martori şi probe suficiente pentru a deschide un nou proces, Nick Gordon ar putea fi acuzat de crimă, acum că moartea tinerei este o chestiune de zile.

Un procuror de la Tribunalul din Georgia a declarat că, de data aceasta, vor fi atenţi să nu le mai scape niciun detaliu: ”În contextul celor întâmplate recent, în legătură cu Bobi Kristina, vom reevalua cazul cu o atenţie sporită”.

Cât despre Nick Gordon, acesta şi-a închis ieri contul de Twitter, însă nu înainte de a posta un mesaj la adresa celei cu care a avut o relaţie în ultimii ani: ”Ne rugăm în continuare... a luptat atât de aprig în tot acest timp. Nu renunţaţi la speranţă!”.

Sursa foto: Mark Sims pentru DailyMail

Modifică Setările