News

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

de admin

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

În timp ce Nick Gordon se relaxează în jacuzzi, familia lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitny Houston, îşi ia la revedere de la tânăra de 22 ani, aceasta fiind transferă după o lungă suferinţă într-un centru de îngrijiri paliative. Însă, din păcate pentru el, starea de relaxare nu va mai dura mult timp.

Potrivit DailyMail, cazul lui Nick Gordon este din nou în atenţia anchetatorilor, după ce familia lui Bobbi Kristina a intentat un nou proces, dându-l în judecată, pentru faptul că i-ar fi cheltuit mare parte din avere tinerei, dar şi pentru violenţe chiar înainte ca aceasta să fie găsită inconştientă în cadă. Aşadar, dacă anchetatorii găsesc martori şi probe suficiente pentru a deschide un nou proces, Nick Gordon ar putea fi acuzat de crimă, acum că moartea tinerei este o chestiune de zile.

Un procuror de la Tribunalul din Georgia a declarat că, de data aceasta, vor fi atenţi să nu le mai scape niciun detaliu: ”În contextul celor întâmplate recent, în legătură cu Bobi Kristina, vom reevalua cazul cu o atenţie sporită”.

Cât despre Nick Gordon, acesta şi-a închis ieri contul de Twitter, însă nu înainte de a posta un mesaj la adresa celei cu care a avut o relaţie în ultimii ani: ”Ne rugăm în continuare... a luptat atât de aprig în tot acest timp. Nu renunţaţi la speranţă!”.

Sursa foto: Mark Sims pentru DailyMail

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

News

Vedete care au chelit

Cândva podoaba lor capilară putea face geloasă orice femeie, însă înaintarea în vârstă şi-a spus cuvântul, înlocuind părul bogat cu un început de sau chiat o totală calviţie. Haideţi să le vedem şi noi pe starurile care în tinereţe făceau furori cu look-ul lor!

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Gossip

Nick Gordon face bani de pe urma stării lui Bobbi Kristina

Fiica lui Whitney Houston este în continuare în stare critică, iar familia ei se roagă pentru ca ea să-şi revină. Asta în vreme ce iubitul fetei, Nick Gordon a găsit o modalitate de a face bani de pe urma stării ei. Familia lui Bobbi e şocată!

News

Lucruri controversate pe care nu le ştii despre Kim Kardashian!

Este în atenţia presei permanent, dar nu-i displace deloc această postură. Ba mai mult, nu pierde nicio ocazie de a ieşi în faţă cu lucruri cât mai şocante. Aşadar, haideţi să

Gossip

Nick Gordon vinovat de tentativa lui Bobby Kristina de a se îneca?

Bobbi Kristina a suferit răni uşoare la nivelul feţei înainte ca aceasta să fie găsită înecată în cada ei, potrivit un raport şocant. Această descoperire tragică i-a făcut pe poliţişti să intre în alertă şi să-şi concentreze atenţia pe iubitul lui Bobbi, Nick Gordon.