News

Anchetatorii confirmă! Răzvan Ciobanu se afla cu un bărbat în maşină înainte de a muri: „Au mers 850 de metri“! Fix distanţa parcursă de maşină pe câmp

Anchetatorii confirmă! Răzvan Ciobanu se afla cu un bărbat în maşină înainte de a muri: „Au mers 850 de metri“! Fix distanţa parcursă de maşină pe câmp camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ancheta privind moartea lui Răzvan Ciobanu poate căpăta o turnură neaşteptată, dacă ultimele detalii oferite de presă se adeveresc.

Iniţial, oamenii legii au luat în calcul trei piste după ce Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în judeţul Constanţa în a doua zi de Paşte: accident, crimă şi sinucidere. Jurnaliştii de investigaţie au afirmat imediat că ipoteza sinuciderii este prima care pică, dar şi că, dintre celelalte două rămase, balanţa inclină spre accident.

Acum, însă, lumea vorbeşte din nou desper crimă! Potrivit lui Dan Capatos, anchetatorii au confirmat că, în seara în care a murit, în maşină alături de Răzvan Ciobanu se mai afla un bărbat care a mers cu designerul prin Constanţa. Sorin Ovidiu Bălan l-a completat pe moderatorul emisiunii „Xtra Night Show“, afirmând că Răzvan Ciobanu a mers în maşină cu acel bărbat aproximativ 850 de metri. Coincidenţa face ca fix aceeaşi distanţă să fi fost parcursă de maşina condusă de Răzvan Ciobanu pe câmp, înainte ca designerul să moară.

Dan Capatos a afirmat că a primit poza celui care a fost în maşină cu Răzvan Ciobanu, însă nu o va da încă pe post, pentru că imaginea se află şi la anchetatori, dar aceştia nu au reuşit încă să îl identifice pe bărbat. Din câte se pare, fotografia a ajuns la anchetatori încă de săptămâna trecută, însă abia acum presa a aflat despre acest lucru.

Modifică Setările