Vedete

Anda Adam a dezvăluit ce i-ar face soţului ei dacă ar fi înşelată! Răspunsul i-a uimit pe fani

Anda Adam a dezvăluit ce i-ar face soţului ei dacă ar fi înşelată! Răspunsul i-a uimit pe fani

În ziua de astăzi, fie că eşti vedetă, fie că nu, este aproape obligatoriu să ai şi un vlog. Şi, aşa cum era de aşteptat, aproape toţi artiştii din ţara noastră au devenit, peste noapte, vloggeri.

Una dintre artistele care a intrat în această lume este Anda Adam, care a realizat recent un vlog prin intermediul căruia le-a răspuns fanilor ei la mai multe întrebări. Una dintre curiozităţile internauţilor a fost cum ar reacţiona cântăreaţa dacă ar fi înşelată şi ce i-ar face soţului ei dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Răspunsul artistei i-a uimit pe unii fani, deoarece Anda Adam a spus că ar fi dispusă să îşi ierte partenerul, dacă acesta ar recunoaşte că a greşit şi ar realiza acest lucru.

„Eu am nişte principii foarte sănătoase în viaţă şi mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viaţă este familia. Cred că, dacă soţul meu ar face o astfel de greşeală, da, cred că aş putea să îl iert, atâta timp cât consider că realizează şi el că a fost o greşeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru şi, dacă asta ar însemna să renunţ la familia mea, pot să spun că aş lupta până în ultima clipă să nu renunţ niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată“, a spus Anda Adam.

Modifică Setările