News

Anda Adam a împlinit 40 de ani! Cât de diferit arăta cântăreaţa la debut

Anda Adam a împlinit 40 de ani! Cât de diferit arăta cântăreaţa la debut camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este ziua ei! Anda Adam a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani. Din păcate, cântăreţa nu se poate vedea cu prietenii, îşi sărbătoreşte ziua în izolare!

În urmă cu fix 40 de ani, pe 27 aprilie, Anda Adam venea pe lume. Habar nu aveau nici părinţii ei, din familia că ea urma să devină cântăreaţă. Aceasta a debutat oficial în muzică în anul 1999. A mai încercat să se lanseze de câteva ori până atunci, dar se pare că la 19 ani a dat lovitura. Anda Adam cânta hitul “Nu te-am uitat” alături de trupa R.A.C.L.A. 

Pe atunci, artista afişa o altă imagine. Era brunetă, avea părul lung, natural, sprâncenele foarte subţiri şi purta mereu tocuri foarte înalte. 

Anda Adam a recunoscut că are operaţii estetice

Iat-o acum pe Anda Adam, la 40 de ani. De la debut au trecut mulţi ani, iar ea s-a schimbat radical din punct de vedere fizic. De ani de zile, cântăreaţa merge regulat la sala de fitness. Are grijă şi urmează o dietă pentru a avea un corp tonifiat, fără celulită sau alte imperfecţiuni. A recunoscut şi să a vizitat în repetate rânduri cabinetul medicului estetician. Ea şi-a mărit bustul, iar la începutul acestui an s-a operat la nas: 

"Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile! Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!", spunea Anda înainte de rinoplastie. 

Acum, la 40 de ani, artista se mândreşte cu chipul ei, cu trupul ei, şi pozează foarte des provocator, chiar şi în lenjerie intimă. 

Foto: Facebook

Modifică Setările