Fashion

Anda Adam a lansat o colecţie de costume de baie FOTO

Anda Adam a lansat o colecţie de costume de baie FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Pragmatică cum o ştim, artista şi-a pus la bătaie capitalul de imagine pentru a se lansa în afaceri. Şi o face în stil mare.

Anda Adam afacere costume de baie

„Acum ceva timp în urmă, vă anunţam că pregătesc o surpriză şi am un proiect nou. Un proiect pe care mă ţin să îl fac de 2 ani şi de fiecare dată am amânat pentru că nu găseam timpul necesar. Vara asta m-am decis şi m-am apucat de treabă, şi chiar dacă vara e pe sfârşite, vreau să vă anunţ că azi (luni, 29 august, n.r.) lansez o colecţie de costume de baie, un brand care poartă numele meu şi al fetiţei mele. Costume de baie luxury, accesorizate manual, în care o să vă simţiţi extrem de sexy şi cu care veţi atrage toate privirile, cu siguranţă. Bine aţi venit la Adam&Eve! Uraţi-mi succes!”, a scris vedeta, pe profilul personal de Facebook în urmă cu o săptămână.

Invitată ieri în emisiunea "Un show păcătos", Anda Adam a adus cu ea şi colecţia de costume de baie, pe care a prezentat-o în cadrul unei defilări ad-hoc în studioul Antenei 1.

"Foarte multi artişti au şi o linie de haine, o linie de parfum şi aşa mai departe. Noi am lansat colecţia la sfârşit de august şi decât să amân încă un an am zis că mai bine acum decât mai târziu. Costumele de baie cred că se cumpără oricum pe toată perioada anului. Sunt accesorizate manual cu fel de fel pietre. În principiu, stau noaptea şi mă gândesc. După ce fac sex îmi vine inspiraţia. Dacă vrei să te simţi sexy, îţi comanzi şi porţi un costum din asta. Numele l-am pus de la Adam, numele meu şi Eve, de la Evelina", i-a spus ea lui Dan Capatos.

Iată câteva piese din colecţia semnată Anda Adam.

Modifică Setările