News

Anda Adam, criticată aspru după ce şi-a parcat maşina pe locurile persoanelor cu dizabilităţi. Cum se apără artista

Anda Adam, criticată aspru după ce şi-a parcat maşina pe locurile persoanelor cu dizabilităţi. Cum se apără artista camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Anda Adam a fost surprinsă în timp ce îşi parca maşina de lux pe locurile persoanelor cu dizabilităţi. Artista a cumpărat rapid ce avea nevoie, dar a fost aspru taxată de fani pentru gestul ei. Cum a reacţionat? 

Recent, maşina de aproximativ 150.000 de euro pe care Anda Adam o conduce a fost fotografiată în parcarea unui centru comercial, pe două dintre locurile persoanelor cu dizabilităţi. În automobil era şi fiica acesteia, se pare că micuţa îşi aştepta mama. 

Vedeta a intrat în magazin, a făcut câteva cumpărături rapide, însă a şi fost surprinsă de cârcotaşi. Imaginea cu maşina a fost publicată de pagina de Facebook "Poliţiştii au umor". Acolo au apărut şi cele mai tăioase comentarii: "De ce nu merge cu autobuzul daca stie ca e dificil sa gaseasca loc de parcare? (...) Să o parcheze pe câmp, acolo sigur are loc să deschidă uşile magice"

 

Anda Adam nu s-a abţinut şi a explicat de ce a parcat aşa maşina:

"Mi-am "permis" sa parchez asa pentru ca era ora inchiderii, ca atare refuz sa cred ca mai venea cineva cu dezabilitati la vreun shopping pentru 15 minute! Dupa cum se vede si in poza, in acea zona mai erau cel putin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina. La urcarea in masina, cu copilul langa mine, am fost injurata in ultimul hal, facuta proasta si "certata" de o "domnisoara" cu palarie neagra in cap stilul "vama veche", ca data viitoare sa parchez cum trebuie, nu ca "PROASTA" ... citez. Probabil acesta "epava" este una din acest grup sau din alt grup similar si vazand postarea si fiind in sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, ca daca nu stiati, exista "una cu palarie" care este justitiara parcarilor din mall"! Daca citesti acest mesaj "palariato", afla ca am scos masina si am venit dupa tine, dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit, ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu!", a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Modifică Setările