Vedete

Anda Adam divorţează de soţul său? Cântăreaţa face declaraţii despre căsnicia cu Sorin

Anda Adam divorţează de soţul său? Cântăreaţa face declaraţii despre căsnicia cu Sorin camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Se apropie un divorţ sau zvonurile nu trebuie să le băgăm în seamă? Anda Adam a făcut declaraţii după ce a apărut în presă, că ar divorţa de soţul ei Sorin. 

De curând, Anda Adam părea nespus de fericită, mai ales că a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani. La aşa vârstă, artista are o siluetă de invidiat, un chip cum multe tinere şi-ar dori. Acum, au fost făcute publice dezvăluiri nu despre cariera artistei, cum ne aşteptam, ci despre viaţa personală. 

Cântăreaţa a apărut fără verighetă şi a dat de bănuit. S-a despărţit de soţul ei Sorin? Ea a dezvăluit într-o emisiune TV că atunci când va fi nevoie să anunţe ceva nu se va feri şi va recunoaşte tot ce i se întâmplă. Artista nu a negat că nu ar exista probleme în cuplu, dar a specificat clar că va scrie chiar pe pagina sa de Facebook dacă va lua o decizie sau dacă are ceva să povestească despre viaţa personală: "Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorţ). Mereu am fost un om care şi-a asumat lucruri şi nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe reţelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viaţa mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculaţii.

M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorţat. Ca să concluzionez, când voi pune pe reţelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeţi. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare".

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin în anul 2015 şi au împreună o fetiţă. Nu ştim exact, dar ar părea că relaţia lor nu mai este la fel ca înainte, pe conturile de socializare ale artistei, soţul nu mai apare în imagini cu ea de aproximativ doi ani, chiar din 2018. În plus, conform Playtech, acesta ar fi avut şi un proces în urma căruia a avut de restutuit sume importante de bani.

Ştim cu siguranţă că Anda Adam munceşte pentru a-şi întreţine familia, pentru a-i oferi fetiţei tot ce e mai bun. 

Foto: Facebook

Modifică Setările