News

Anda Adam, despre nunta ei: „Nu o să fiu furată, o să mă leg de masă“

Anda Adam, despre nunta ei: „Nu o să fiu furată, o să mă leg de masă“

Cântăreaţa a anunţat oficial luna trecută că ea şi logodnicul său au stabilit data nunţii: 7 iunie. Şi, cum timpul trece cu repeziciune, cei doi au început deja să facă pregătirile pentru ceremonie şi petrecere. Iată detaliile.

Anda Adam şi iubitul ei, Sorin Andrei, un cunoscut instructor de fitness, s-au logodit la doar o lună de zile după ce s-au cunoscut. Iar data nunţii a fost aleasă destul de repede, cei doi hotărând să-şi unească destinele la începutul acestei veri, pe 7 iunie.

Invitată la emisiunea „Star Matinal“, de la Antena Stars, Anda Adam a povestit despre felul în care va fi organizată nunta ei şi a dat câteva detalii.

„La nunta mea vreau să mă simt bine să mă relaxez, vreau să fie toţi prietenii mei. Dar pentru organizarea nu mă stresez foarte tare. Vreau ca toată lumea să se îmbete şi să se distreze. Eu nu o să fiu furată, nu vreau, mă leg de masă! Nu vreau să pierd nimic dintr-o zi atât frumoasă şi de specială din viaţa mea. Nu vreau să pierd momentele astea cine ştie pe unde. Nu o să am batistă la nuntă. O să am DJ. O să fie o nuntă de artişti aşa ca noi. O să fie o nuntă de nebuni, pentru că noi suntem mai nebuni aşa, nu suntem sănătoşi“.

Citeşte şi:


Anda Adam a stabilit data nunţii! „Vreau un party în stil White Sensation“

„Sigur o să fie o nuntă atipică, nici gând de o nuntă tradiţională. Poate şi cânt la nunta mea. Sunt convinsă că mama va coafa mireasa. Mama mi-a tuns bretonul pentru un videoclip. Ea avut grijă să am un look foarte cool“, a povestit Anda Adam, la emisiunea „Necenzurat“, de la Antena Stars.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările