News

Anda Adam plănuieşte să se întoarcă pe scenă cât de curând!

Anda Adam plănuieşte să se întoarcă pe scenă cât de curând!

Anda Adam nu va sta departe de fanii săi, nici după ce va aduce pe lume primul său copil. Artista are deja agenda plină de concerte, în special în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că, de Crăciun şi Revelion, la doar o lună de când va fi devenit mamă, va reveni în fortă pe scenă. Noul an o va găsi, astfel, pe artistă pe scenă, în faţa fanilor săi, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată pe parcursul carierei sale.

O să nască la sfârşitul lunii noiembrie
O să nască la sfârşitul lunii noiembrie

Anda este, din fire, deosebit de activă şi a dovedit acest lucru chiar în timpul sarcinii. Solista a susţinut şi încă mai susţine concerte, chiar dacă a ajuns deja în luna a şaptea de sarcină. Şi-a propus să onoreze toate spectacolele din agendă, programate până aproape de luna a noua.

Artista a lansat de curând un nou videoclip, “Save me Tonight”, care reprezintă noul hit al îndrăgitei artiste, menit să cucerească topurile internaţionale.

Anda Adam a filmat pentru această nouă melodie un videoclip electrizant, dovedind cât de energică şi plină de viaţă este, chiar şi în luna a şasea de sarcină.

Artista este radiantă, senzuală şi extrem de sexy, vizibil fericită de tot ce i s-a întâmplat, în ultimul an, în viaţa sentimentală.

Anda Adam este una din primele artiste din România care a cucerit topurile internaţionale cu hituri precum „Love on You”, „Show Me” sau „Can You Feel”.

La sfârşitul lunii noiembrie, Anda Adam va aduce pe lume o fetiţă, pe care o va boteza Evelin.

Modifică Setările