Spectacole

Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

Anda Adam plănuieşte să aibă o apariţie surprinzătoare joi seară, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat în show-uri şi la evenimentele mondene din ultimul an.

Anda nu doreşte să divulge prea multe detalii pentru ca surpriza să fie cu adevărat semnificativă. Cu toate acestea, la insistenţele fanilor, care au fost înştiinţaţi de această intenţie, Anda şi-a fotografiat doar două accesorii care vor însoţi ţinuta. Este vorba de o şapcă cu iniţialele oraşului New York şi o mănuşă de baseball din piele.

Artista va ajunge la scena din Piaţa Mare a Sibiului într-o maşina vintage, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious.

Organizatorii evenimentului sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, în valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Cei mai în vogă artişti români ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, în seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Guess Who şi Corina sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenţă totală.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

Mulţumită transmisiei live a marelui eveniment Media Music Awards de la Sibiu, vedetele vor putea fi urmărite live, în direct sau în reluare, atât în ţările din Balcani, cât şi în America şi chiar în Australia şi Noua Zeelandă.

Media Music Awards, gala de premii de pe 4 octombrie, va fi transmisă de Kiss TV, TVR 2, TVR HD, TVR Internaţional, TV Neptun, precum şi de Balkanika MTV.

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

Spectacole

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

Cântăreaţa americană revine în ţara noastră pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 iunie, show-ul făcând parte din turneul mondial al artistei, „Resurrection Tour 2015“.

Spectacole

Noi confirmări! Cine va mai cânta la Media Music Awards?

Se anunţă un mix interesant de stiluri la Media Music Awards. Patru noi artişti şi-au anunţat participarea la gala muzicală de la Sibiu, urmând să concerteze pe scena amplasată în Piaţa Mare, în seara de 18 septembrie.

Spectacole

Anda Adam, Andra şi Corina: Votează ţinutele lor de la Media Music Awards!

Cel mai important eveniment muzical al acestei toamne se apropie cu paşi repezi. Vorbim de Media Music Awards. Cu acest prilej, revista OK! te provoacă să votezi, până vineri, 29 august, trei dintre ţinutele tale preferate din cadrul show-urilor trecute.

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

Spectacole

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” şi a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la Bucureşti al artistei americane din 12 aprilie.

FOTO Anda Adam şi Cătălin Botezatu s-au sărutat

Gossip

FOTO Anda Adam şi Cătălin Botezatu s-au sărutat

Prezenţi la Sibiu, la Media Music Awards, cei doi alimentează zvonurile privind o posibilă relaţie amoroasă între ei. Aşa să fie oare?

News

Anda Adam se reinventează! Îţi place noul ei look?

Anda Adam a promis o schimbare radicală de stil la Media Music Awards şi s-a ţinut de cuvânt! Artista a apărut pe covorul roşu îmbrăcând o superbă rochie tip

FOTO Ei sunt cei mai de succes artişti români – lista câştigătorilor Media Music Awards

Spectacole

FOTO Ei sunt cei mai de succes artişti români – lista câştigătorilor Media Music Awards

Peste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediţie a Media Music Awards

Spectacole

Cei mai în vogă artişti din România vor fi premiaţi azi la Media Music Awards

Cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, vor fi premiaţi azi, 4 octombrie, la Sibiu

News

Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi şi poliţişti la Sibiu

Anda Adam va fi joi seară păzită de aproape 100 de jandarmi şi poliţişti la Sibiu. Impresionanta desfăşurare de forţe va fi pusă la dispoziţie pentru marele