Spectacole

Anda Adam, Smiley şi Andreea Bănică vor cânta printre lasere la Media Music Awards

Cei mai în vogă artişti români ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, în seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Mandinga, Voltaj, Puya, Grasu XXL-Maximilian şi Corina sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical.

Organizatorii le-au pregătit condiţii tehnice optime astfel încât concertele lor să fie de neuitat. În Piaţa Mare din Sibiu se va ridica o scenă de 250 de metri pătraţi care va avea un ecran cu leduri de 120 de metri pătraţi. Asta înseamnă că artiştii vor şi invăluiţi de proiecţii gigant, dar şi jocuri de lasere masive, lumini ce se vor proiecta pe toate clădiriledin jur.

Mai mult, puterea sunetului va fi de peste 100.000 de watti, aproape la fel de mult ca şi la concertul Bon Jovi de la Bucureşti. La Media Music Awards vor fi prezenţi şi premiaţi cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenţă totală.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

La eveniment vor fi prezenţi directorii de programe ai radio-urilor ale căror difuzări au fost luate în calcul pentru stabilirea premiilor.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni. În plus, la ceremonie vor lua parte multe vedete cunoscute din lumea televiziunii, a filmului şi a modei, care vor transforma Media Music Awards într-unul din marile evenimente mondene ale anului.

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

Noi confirmări! Cine va mai cânta la Media Music Awards?

Se anunţă un mix interesant de stiluri la Media Music Awards. Patru noi artişti şi-au anunţat participarea la gala muzicală de la Sibiu, urmând să concerteze pe scena amplasată în Piaţa Mare, în seara de 18 septembrie.

Spectacole

Anda Adam, Andra şi Corina: Votează ţinutele lor de la Media Music Awards!

Cel mai important eveniment muzical al acestei toamne se apropie cu paşi repezi. Vorbim de Media Music Awards. Cu acest prilej, revista OK! te provoacă să votezi, până vineri, 29 august, trei dintre ţinutele tale preferate din cadrul show-urilor trecute.

FOTO Anda Adam şi Cătălin Botezatu s-au sărutat

Gossip

FOTO Anda Adam şi Cătălin Botezatu s-au sărutat

Prezenţi la Sibiu, la Media Music Awards, cei doi alimentează zvonurile privind o posibilă relaţie amoroasă între ei. Aşa să fie oare?

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Spectacole

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Celebrul artist de origine maghiară, care şi-a câştigat renumele de “cel mai rapid pianist din lume”, va concerta astăzi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de alţi 100 de artişti invitaţi în spectacol.

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Spectacole

Havasi readuce furtuna muzicală la Sala Palatului

Cel mai rapid pianist din lume revine la Bucureşti pe scena Sălii Palatului pentru un nou spectacol grandios, în care publicul va putea reasculta live impresionanta melodie „The Storm“.

News

Anda Adam se reinventează! Îţi place noul ei look?

Anda Adam a promis o schimbare radicală de stil la Media Music Awards şi s-a ţinut de cuvânt! Artista a apărut pe covorul roşu îmbrăcând o superbă rochie tip

FOTO Ei sunt cei mai de succes artişti români – lista câştigătorilor Media Music Awards

Spectacole

FOTO Ei sunt cei mai de succes artişti români – lista câştigătorilor Media Music Awards

Peste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediţie a Media Music Awards

Spectacole

Cei mai în vogă artişti din România vor fi premiaţi azi la Media Music Awards

Cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, vor fi premiaţi azi, 4 octombrie, la Sibiu

Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

Spectacole

Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

Anda Adam plănuieşte să aibă o apariţie surprinzătoare joi seară, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar