Gossip

Anda Adam şi Victor Slav s-au certat din cauza banilor?

După o relaţie de şase ani, Anda Adam şi Victor Slav şi-au anunţat, ieri, despărţirea, printr-un comunicat de presă remis de PRO TV: „Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face public". Weekendul trecut, Victor Slav şi-a luat toate lucrurile din apartamentul situat în Calea Plevnei, în care a locuit cu Anda Adam.

Reporterii Click! au vorbit însă cu vecinii lor de bloc, care au declarat că Anda se cam săturase să-l întreţină pe Victor. Anda era cea care câştiga mai mult din concerte şi acoperea cheltuielile casei. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu un vecin din complexul Orhideea Garden, acolo unde Anda şi Victor au locuit cu chirie.

"Au stat aici multă vreme. Cu Anda am stat de vorbă de câteva ori, e o tipă incredibil de deschisă şi jovială, şi la un moment dat s-a plâns că plătea o chirie enormă, de 800 €. Nu suma în sine era problema, ci faptul că mai mult ea se stresa cu chiria. I-am şi zis că e prea mult, dar mi-a spus că are ea destui bani. Însă am simţit că era nemulţumită că Victor nu contribuia şi el la plata acestei chirii. Apoi, acum câteva luni, mi-a spus că şi-au luat o casă împreună. Nu mi-a spus dacă doar ea a dat banii, sau şi el. Cert e că, de de două luni, de pe la sfârşitul lui august chiar, ea nu a mai venit pe aici, ci doar el. Cred că deja Anda s-a mutat în casa cea nouă, iar băiatul nu-şi mai putea permite să plătească singur 800 €."

Citeşte mai multe pe click.ro!

Comentarii

Articole asemănătoare

Victor Socaciu, în mijlocul unui scandal

Gossip

Victor Socaciu, în mijlocul unui scandal

De când a intrat în politică, folkistul nu a renunţat la pasiunea lui, muzica. Dar tocmai asta pare să-l pună în situaţia de incompatibilitate de funcţii. Vezi de ce anume este acuzat artistul.

FOTO Cine este noul iubit al Andei Adam? 

Gossip

FOTO Cine este noul iubit al Andei Adam? 

De când s-a despărţit de Victor Slav, artista a tot încercat să-şi găsească sufletul pereche, dar partenerul ideal s-a tot lăsat aşteptat. Iată că acum Anda zâmbeşte din nou şi are deja pe inelar o bijuterie de logodnă.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Tatăl lui Salman Khan n-o vrea pe Iulia Vântur de noră

Gossip

Tatăl lui Salman Khan n-o vrea pe Iulia Vântur de noră

Scenaristul bolywoodian Salim Khan vrea să pună capăt oricăror speculaţii cu privire la nunta fiului său cu românca noastră. Iată de unde provin nemulţumirile lui.

News

Anda Adam s-a despărţit de Victor Slav

Când toată lumea aştepta anunţul logodnei lor, cântăreaţa şi vedeta PRO TV au decis să o ia pe drumuri diferite, după şase ani de relaţie.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

News

De ce a stat Victor Slav în vitrina unei florării?

Victor Slav, prezentatorul ştirilor meteo de la Pro TV, apare, mai nou, în vitrinele unor florării din Bucureşti. O imagine în mărime naturală a lui Victor tronează pe geamurile