News

Andi, "Burlacul" de la Antena 1, e emoţionat înainte de întâlnirea cu cele 25 de fete: "Nu sunt bărbatul perfect, sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită!"

Andi, "Burlacul" de la Antena 1, e emoţionat înainte de întâlnirea cu cele 25 de fete: "Nu sunt bărbatul perfect, sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită!"

Emoţionat şi nerăbdător să îşi întâlnească aleasa, Andi Constantin a ales să împărtăşească toate aceste trăiri cu cele 25 de fete pe care le va întâlni vineri, 5 martie, de la 20.30, la Antena 1, în prima ediţie din cel de-al şaselea sezon al emisiunii Burlacul.

În cel de-al şaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia. Cu personalităţi distincte şi temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului.

Emoţionat, înainte de a le întâlni pentru prima dată pe cele 25 de fete, Andi a ales să le trimită o scrisoare. ”Viitoarea mea iubită, prietenă, soţie, am vrut să îţi scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândeşti la bărbatul perfect şi la atributele lui. Aş vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părţi din mine pe care le-aş schimba, părţi din mine la care aş renunţa, însă ce îţi pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simţi apreciată şi iubită”, a scris Andi Constantin.

”O să te rog să ne dai o şansă să uităm de toate şabloanele şi să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiţi, iar diferit înseamnă special!”, a mai scris Burlacul înainte de prima sa întâlnire cu cele 25 de fete. Dintre acestea, doar 15 vor primi trandafirul roşu şi vor fi alături de el în călătoria sa spre a-şi găsi aleasa inimii.

Pe tot acest drum, Andi Constantin îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu îşi va găsi sufletul pereche. ”Chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Foto: Antena 1

Modifică Setările