Lifestyle

Andi Moisescu a jurizat de acasă concurenţii de la "Românii au talent" din cauza infectării cu coronavirus: "A fost un oarecare şoc emoţional"

Andi Moisescu a jurizat de acasă concurenţii de la "Românii au talent" din cauza infectării cu coronavirus: "A fost un oarecare şoc emoţional" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A fost infectat cu coronavirus şi nevoită să stea în carantină aproximativ două săptămâni. Andi Moisescu a lipsit de pe scaunul de la "Românii au talent" şi a fost înlocuit de Smiley. Cum s-a simţit prezentatorul când a jurizat de acasă?

Sezonul 11 Românii au talent a venit cu o serie de schimbări semnificative din punct de vedere organizatoric din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Echipa de producţie a stabilit o serie de reguli care au trebuit respectate, iar filmările au avut loc respectându-se măsurile de siguranţă.

Înaintea debutului celei de-a şasea zi de filmări, Andi Moisescu a descoperit că este infectat cu COVID-19, motiv pentru care s-a autoizolat şi nu a mai participat fizic la show. Locul pe scaunul de jurat a fost ocupat de Smiley, însă Andi nu a lipsit de tot. Cu ajutorul tehnologiei, acesta a apărut online şi a fost prezent la jurizarea concurenţilor, alături de colegii lui.

Momentele amuzante de pe platourile de filmare nu au lipsit, mai ales că Smiley a fost nevoit să se obişnuiască rapid cu postura de jurat, însă schimbarea de planuri s-a finalizat cu succes, filmarea emisiunii nefiind întreruptă.

"A venit pe neaşteptate, cum cred că a venit la toată lumea. A fost un oarecare şoc emoţional pentru că nu mi-am pus problema cum o să facem mai departe, după care am...în decurs de 10 minute am luat nişte decizii de organizare tehnică pe care mi le şi permiteam pentru că am mai trecut printr-un lockdown. Am fost prezent la filmări, doar că nu eram fizic acolo. Vedeam cum văd telespectatorii. Prin intermediul unui ecran.", a transmis Andi Moisescu de acasă despre jurizarea de la "Românii au talent".

Foto: Pro TV

Modifică Setările