Spectacole

Andi Moisescu, Sore şi Corina îşi susţin concurenţii în competiţia Snow on Fire

Andi Moisescu, Sore şi Corina se numără printre cele şase vedete care îşi vor susţine concurentul în competiţia Snow on Fire, care are loc în acest weekend la Harghita Mădăraşi.

Pentru al patrulea an consecutiv, lupta se dă între cei mai tari rideri locali şi internaţionali, iar Sport.ro transmite pentru prima dată în direct snowboarding de performanţă din inima Transilvaniei. Performanţa în snowboard nu se măsoară doar în trickuri şi sărituri. Pasiunea si personalitatea contează mult în snowboarding, prin urmare Kinda Geza, Adolf Bobo, Mathias Iszlay, Victor Bărbulescu, Michal Ligocki şi Adam Balogh au participat la o luptă mediatică, promovând astfel competiţia.

În plus faţă de show-ul pe care îl vor face la Snow on Fire, şase vedete au ales să îi susţină, pariind pe performanţele fiecăruia. Pentru că fetele nu mai sunt înnebunite după fotbalişti, iar băieţii si-au reorientat, cei şase rideri au şase fani pe măsura competenţelor lor sportive. Andi Moisescu de exemplu, pariază pe Kinda Geza, organizator Snow on Fire şi rider participant. Sore este alături de Bobo din Ciuc, Zmenta de Mathias Iszlay, Deliric e cu Victor Bărbulescu, Alina Ceuşan îl susţine pe Michal Ligocki, iar Corina pe Adam Balogh.

Snow on Fire, cea mai mare competiţie de snowboard şi ski slopestyle din România, îşi continuă evoluţia. Pentru prima dată în România, o competiţie de acest gen va fi transmisă în direct la televizor: sâmbătă, 21 martie, cei mai buni rideri locali şi internaţionali vor evolua în faţa unei ţări întregi live la Sport.ro, între 14:00-16:00.

Modifică Setările