TV

Andi Vasluianu va avea propria emisiune TV

Andi Vasluianu va avea propria emisiune TV

Îl ştiţi din filme, piese de teatru, seriale de televiziune şi reclame. Vara aceasta, însă, îl vom vedea mai des pe micile ecrane, odată cu intrarea în grila postului Pro TV a unei noi emisiuni, „Super Trip“.


„Despre oameni şi melci“ (r: Tudor Giurgiu), „Cealaltă Irina“ (r: Andrei Gruzsniczki), „Cea mai fericită fată din lume“ (r: Radu Jude), „Hârtia va fi albastră“ (r: Radu Muntean), „Marilena de la P7“, „California Dreamin'“ (nesfârşit) (r: Cristian Nemescu), „Rămâi cu mine“ (r. Constantin Popescu Jr., Mihai Bauman), „Minte-mă frumos“ (r. Iura Luncaşu) ori „De ce eu?“ (r. Tudor Giurgiu) sunt doar câteva din filmele din distribuţia cărora a făcut parte Andi Vasluianu.

Acum, actorul va prezenta unul dintre show-urile verii de la Pro TV, „Super Trip“.

După mai multe preselecţii la care au participat Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie, Dima Trofim sau Dan Helciug, ghidul distracţiei a fost ales Andi Vasluianu (41). El va fi pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV.

„De abia aştept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracţie si să ne bucurăm de vacanţa asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm şi la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs”, a povestit Andi Vasluianu.

Reality showul „Super Trip“ îmbină perfect distracţia şi provocările! O serie de concurenţi, grupaţi în echipe de câte 2, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante şi apreciate obiective turistice. Călătoria va fi una de vis, cu multe probe şi provocări pe cinste!

Totuşi, un singur pas greşit şi totul se poate transforma într-un coşmar. Perechile provin din medii diferite, cu ocupaţii şi hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanţii au şansa de a se cunoaşte şi de a se împrieteni, precum şi de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări.

Foto: pagina personală

Modifică Setările