Vedete

Andra a dezvăluit motivul pentru care nu mai pune gura pe alcool! Prima beţie i-a rămas întipărită în minte

Andra a dezvăluit motivul pentru care nu mai pune gura pe alcool! Prima beţie i-a rămas întipărită în minte

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste din România, având o carieră de success şi o familie foarte frumoasă şi fericită, însă Andra are şi lucruri pe care încearcă să le ascundă de ochii publicului.

Cu toate acestea, cântăreaţa a vorbit, potrivit celor de la Spy News, pe canalul ei de YouTube despre o perioadă din trecut, când era la începutul relaţiei cu Măruţă şi când a băut puţin mai mult vin decât trebuia.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit“, a spus Andra.

Modifică Setările