News

Andra a donat 20.000 de euro Spitalului "Matei Balş" în lupta împotriva coronavirusului

Andra a donat 20.000 de euro Spitalului "Matei Balş" în lupta împotriva coronavirusului

Într-o situaţie dificilă cauzată de noul virus, Andra a decis să doneze o sumă generoasă de bani spitalului din Bucureşti unde se află zeci de persoane infectate cu coronavirus. 

Peste 200 de oameni au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus în România. Medicii şi autorităţile luptă cot la cot pentru a învinge virusul puternic care s-a răspândit în toată lumea. Multe celebrităţi recunoscute la nivel internaţional au donat sume impresionante de bani (Giorgio Armani, Donatella Versace), şi iată că acum şi vedetele noastre procedează aşa. Andra este primul artist care a făcut publică donaţia sa. 20.000 de euro a oferit spitalului "Matei Balş" din Bucureşti unde află află mulţi oameni infectaţi cu coronavirus, scrie Libertatea. 

"Siguranţa este pe primul lor. Trebuie să fim precauţi. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienţilor. Clar, nu suntem pe deplin pregătiţi şi mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face faţă unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze şi să trateze acest virus înspăimântător.

Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoţionat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar aşa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele româneşti şi sper ca mulţi să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toţi cei bolnavi”, ne-a transmis artista, care donează într-o perioadă în care activitatea sa este afectată din cauza epidemiei." 

Andra şi-a amânat concertele pe care urma să le susţină în perioada următoare. Din declaraţiile sale făcute pe Facebook, artista le va susţine în toamnă, în septembrie. 

Modifică Setările