News

Andra a născut

Andra a născut

Înainte de-a intra în sala de operaţii, Andra le-a lăsat fanilor un mesaj emoţionant. „Ştiu că vă gândiţi la mine şi vă mulţumesc din suflet. Vă pup şi vă iubesc“, a scris ea pe pagina ei de socializare.

 „Un tătic responsabil. Să ne ţineţi pumnii“ a fost şi mesajul lui Măruţă, înainte ca soţia lui să nască.

11743001_950397428339871_7461585649919144419_n

După puţin timp, pe pagina artistei a apărut şi mult aşteptata veste. „Bun venit, Eva! Andra a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa a primit nota 10 la naştere! Felicitări!!“, se arată într-un mesaj postat pe contul Andrei.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit în 2008 şi după trei ani au devenit părinţii lui David (4).

De multă vreme, cei doi îşi doreau şi al doilea copil, iar venirea pe lume a unei fetiţe a fost un vis împlinit.

Atât Andra, cât şi micuţa Eva Maria Ioana, venită pe lume prin cezariană într-o clinică privată din Bucureşti, se simt bine şi, în câteva zile, vor ajunge acasă.

Potrivit unui comunicat, Andra a fost asistată la naştere de acelaşi doctor care a ajutat la venirea pe lume a băieţelului său, iar totul a costat-o pe artistă 3.000 de euro.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Andra, gravidă cu al doilea copil

Gossip

Andra, gravidă cu al doilea copil

În sfârşit, vestea pe care o aşteptau toţi fanii artistei pare să se adeverească. Aceasta ar fi din nou însărcinată şi-i poate oferi, aşa cum şi-a dorit, un companion de joacă băieţelului ei şi-al lui Cătălin Măruţă, David.

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

News

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Fostul fotbalist şi actualul tehnician Claudiu Niculescu a împlinite ieri vârsta de 38 de ani şi a avut parte de-o surpriză din partea familiei lui încă de la primele ore ale dimineţii. Iată despre ce este vorba.